Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatandaşlar bilgilendirildi

Gaziantep Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri koronavirüs tehdidi karşısında vatandaşları bilgilendirmek ve uyarılarda bulunmak üzere saha çalışması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2020 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:26
Kaynak: İHA
Vatandaşlar bilgilendirildi

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak’ın da katıldığı saha çalışmasında meclis üyeleri vatandaşları ölümcül virüse karşı bilgilendirdi. Konsey üyeleri ayrıca vatandaşlara Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden temin edilen maske ve antiseptik solüsyon/ kolonya dağıtımını gerçekleştirdi.

TEDBİRLERE UYMAK ZORUNDAYIZ”  

Farkındalık yaratmak adına gerçekleştirilen saha çalışmasına Kent Konseyi Yürütme Kurulundan Tarık Aytekin’de katıldı. Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Oğuz ve bazı meclis üyelerinin sosyal mesafeli bir şekilde katıldığı saha çalışmasının ardından açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, “Koronavirüse karşı korunmak için sosyal mesafeye dikkat edeceğiz. Bu hastalıktan korunmak için en çok önemli olan maske, mesafe ve temizlik çok önemli. Kendimizi, ailemizi, toplumu korumak için son derece önemli kurallar var. Bu kurallara uymak zorundayız. Cadde ve sokaklarda maskesiz dolaşan vatandaşları ve sürücüleri uyardık. Farkındalık oluşturduğumuza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.