Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesinde Kepler Havaya

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2017 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 04:23
Kaynak: İHA
Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesinde Kepler Havaya

2016-2017 eğitim öğretim yılının sonuna gelindiği şu günlerde okullarda mezun olacak öğrenciler için bir birinden farklı etkinlikler düzenlenirken Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesinde de bu yıl ilk kez kep töreni düzenlendi. 250 öğrencinin mezun olacağı Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesinde düzenlenen kep törenine Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu ve ailesiyle çok sayıda vatandaş katıldı. Başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılının soruna gelindiğini ifade eden Okul Müdürü Celal Arslan mezun olan öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında başarılar diledi.

 

Lise yıllarının insan yaşamında önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu'da mezun olacak öğrencileri kutlayarak " Liseye başladığınız günü bir hatırlayın. O günlerden bu günlere kadar büyük çabalar ve özveriyle çalışarak geldiniz. Başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Sizleri bu yolda destekleyen topluma faydalı, donanımlı birer fert olma yolunda eğiten okul yönetimimize, öğretmenlerimize ve ailelerinize destek ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün keplerinizi atıp diplomalarınızı alacaksınız. Bu okuldan ayrıldıktan sonra bazılarınız iş hayatına atılacak bazılarınız yükseköğrenime devam edecek. Sizlere hayatınızın bundan sonraki döneminde başarılar huzur ve mutluluklar dilerim. Hayatınız boyunca öğrencilikte, özel yaşamda ve iş hayatında doğru ve dürüst olun., Adil olun. Çevreye ve insanlara saygılı olun. Çok çalışın, çalışıp emek vermeden bir şey elde edilemez. Azimli ve mücadeleci olun. Her ne iş yaparsanız yapın ama en iyisini yapmaya çalışın. İdare eder bu kadar yeter demeyin. En az bir yabancı dil öğrenin. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi.

VEDAT TOPÇUOĞLU'NA ANLAMLI PLAKET

Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi birincisi Tuğçe Aslan'da arkadaşları adına yaptığı veda konuşmasında eğitimleri süresince kendilerine desteklerini esirgemeyen okulun kurucusu Vedat Topçuoğlu ve okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkür etti. Düzenlenen bayrak ve flama devir teslim töreninde de 12.sınıf öğrencileri bayrak ve flamaları 11. Sınıf öğrencilerine öperek teslim ederek bu kutsal görevi liyakatiyle yerine getirmelerini istediler. Yapılan konuşmaların ardından Okul Müdürü desteklerinden dolayı Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever Vedat Topçuoğlu'na günün anısına bir plaket takdim ederek hatıra fotoğraf çektirdi. Okul birincisi Tuğçe Aslan'ın diplomasını Vedat Topçuoğlu'nun eşi Berrin Topçuoğlu vererek kutladı. Dereceye giren öğrencilerin diplomalarını da Vedat Topçuoğlu ve Okul Müdürü Celal Aslan vererek kutladı. Dereceye giren öğrencilere Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu tarafından eğitim bursu verileceği de açıklandı.

BAŞKAN HÜSEYİN DEVECİ KIZININ DİPLOMASINI VERDİ

Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Deveci'de 4 yıldır sürdürdüğü görevini kızının mezun olmasından dolayı bıraktığını ama geride dolu dolu günlerin kaldığını ifade ederek görevi süresince kendisine destek olanlara teşekkür etti. Düzenlenen diploma töreninde Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Deveci mezun olan kızı Zekiye Özge Deveci'ye diplomasını vererek kutladı. Bu yıl Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesinden mezun olan 250 öğrencinin diplomalarını sınıf öğretmenleri düzenlenen törenle verdi. Törenin sonunda okullarına veda eden öğrenciler mutluluk ve hüzünle karışık duygular içerisinde keplerini havaya fırlatarak bir birleriyle vedalaştılar.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.