Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Vergi bilinci artmalı”

Nizip Vergi Dairesi Müdürü Ali Cibik 29.Vergi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Nizip Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2018 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:57
Kaynak: İHA
“Vergi bilinci artmalı”

Vergi vermenin kutsal bir görev olduğuna vurgu yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, "Vergi Dairesi Başkanlığı ve Vergi Daireleri Müdürlüklerinin kayıt dışı ile mücadele kapsamında yapmış olduğu çalışmaları takdir ile karşılıyoruz." dedi.

Tüm mücadeleye rağmen kayıt dışılığın devam ettiğin belirten NTO Başkanı Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Kayıt dışı faaliyet gösteren işletmeler firmalarımız arasında haksız rekabete yol açmaktadır. Bu durum ortadan kalkması için hem vergi dairemiz hem de bizler üzerimize düşen görevi tam anlamıyla yerine getirirsek inşallah bu sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Ülkemizin en önemli kaynağı muhakkak ki vergilerdir. Vatandaşlarımız vergilerini öderken, devletimiz de bu gelirleri kamu hizmeti olarak vatandaşlarımıza ulaştırmaktadır. Bu bağlamda bizlere düşende vergi ödemenin kutsal bir vatandaşlık görevi olduğunu, vergi haftası münasebetiyle vergi bilincini arttırmak, vatandaşlarımıza bunu aşılamak ve ileriki nesillere bu bilinci aktarmaktır. Devletimizin ve ülkemizin bekası için vergi bilincinin artması en büyük temennimizdir. Kendilerine yapmış olduğu bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Gelirleri ile ülke ekonomisine katkıda bulunan üyelerimizin ve bu gelirlerin toplanması ve devletimize ulaştırılmasında emeği geçen tüm kamu ve vergi dairesi personellerinin vergi haftasını kutluyorum ." şeklinde konuştu.

Gerçekleşen ziyarete Nizip Vergi Dairesi Müdür yardımcısı Gülay Mızraklı, Nizip Vergi Dairesi Gelir Uzmanı Servis Şefi Mehmet Özdemir, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulkadir Akkuş, NTO Meclis Başkan Yardımcısı Ali Kaya, Meclis Üyeleri Fatih Öztürkmen, Mehmet Yiğit ve Coşkun Güzel de katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.