Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Wee Baby ASEF iş birliği toplantısı Gaziantep’teydi

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:36
Kaynak: İHA
Wee Baby ASEF iş birliği toplantısı Gaziantep’teydi

Uluslararası standartlardaki üretimiyle biberon ve emzik kategorisinde Türkiye’de en çok tercih edilen marka olan Wee Baby, ASEF (Aile Sağlığı Elemanları Federasyonu) ile yürüttüğü Wee Baby ile Aile Sağlığı Çalışanları Toplantıları kapsamında Gaziantep’teydi.

Gaziantep Palmiye Hotel’de 50 aile sağlığı çalışanının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, emzirme ve ek gıdaya geçiş döneminde bebeklerin ve ailelerinin hayatını kolaylaştıran yenilikçi ürünler üzerine konuşuldu.

Anne bebek sektörünün en önemli yerli markalarından Wee Baby, Türkiye genelinde Aile Sağlığı Elemanlarını kapsayan bir eğitim programına başladı. Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan hemşire ve ebelerle bir araya gelen Wee Baby; emzirme, bebek beslenmesi ve bebek bakımı döneminde ihtiyaç duyulan pratik çözümler ile ilgili hemşire ve ebelerin bilgilerini güncel tutmayı hedefliyor.

Wee Baby’nin ASEF (Aile Sağlığı Elemanları Federasyonu) ile yürüttüğü toplantıların dördüncüsü Gaziantep’te gerçekleştirildi. Palmiye Hotel’de 50 Aile Sağlığı Çalışanının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; hemşire ve ebelerle emzirme, beslenme ve bebek bakımında annelerin ihtiyaçlarına çözüm olabilecek pratik bilgiler paylaşıldı.

12 İLDE BİN 500 AİLE SAĞLIĞI ÇALIŞANINA ULAŞILMASI HEDEFLENİYOR

İlki Balıkesir’de düzenlenen ve sonrasında Muğla’da devam eden eğitim toplantıları yıl genelinde Türkiye’nin farklı illerinde de sürecek. Antalya, Gaziantep, Adana, İzmir, Aydın, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Samsun ve Konya şehirlerini kapsayan 12 ilde yapılacak toplantılarla 2019 yılı sonuna kadar bin 500 Aile Sağlığı çalışanı olan hemşire ve ebeye ulaşılması hedefleniyor. Eğitim toplantılarına yakın zamanda ise Antalya ile devam edilecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.