Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yağcı şampiyonları ağırladı

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı; Bölge şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerinde Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini temsil edecek olan GKV Özel Ortaokulu Küçük Erkek ve Yıldız Erkekler Basketbol Takımlarını makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 15:42
Kaynak: İHA
Yağcı şampiyonları ağırladı

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı; Bölge şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerinde Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini temsil edecek olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Küçük Erkek ve Yıldız Erkekler Basketbol Takımlarını makamında ağırladı. Şampiyon sporcularla uzun uzun sohbet eden Yağcı elde edilen sonucun Gaziantep adına gurur verici olduğunu ifade etti.

Basketbolda Bölge Şampiyonu olan Gaziantep Kolej Özel Okulları Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler Basketbol Takımları Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı'yı makamında ziyaret ederek şampiyonluk heyecanlarını Yağcı'yla paylaştılar. Adıyaman'da gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonasında bölge şampiyonu olan GKV Yıldız Erkekler Basketbol takımı ile Şanlıurfa'da düzenlenen bölge şampiyonasında bölge şampiyonu olan GKV Küçük Erkekler Basketbol takımları Türkiye yarı finallerinde Gaziantep'i ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini temsil edecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.