Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yangın çıkaranlar vatan hainidir

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av.Oğuz Hocaoğlu, orman yangınları ve Gaziantep trafiği başta olmak üzere gündemi değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2021 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:52
Kaynak: İHA
Yangın çıkaranlar vatan hainidir

Hocaoğlu yaptığı açıklamada, “Ülkemiz cayır cayır yanıyor. Bununun hiçbir açıklaması olamaz, inşallah kasıtlı yapılan bir olaya değildir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifade ettiği gibi; Orman Yangını çıkaranların vatana ihanet suçundan yargılanması gerektiği kanaatindeyiz. Söz konusu vatan olunca bizim tek gayemiz olur, o da vatan. Yanan ormanların yerine, bölgeye uyumlu, milli gelire destek, ürün veren, o bölge Orman Köylüsünün gelirini artırıcı ağaçlar dikilmelidir. Örneğin Zeytin ve Badem gibi. Vatan hainlerine en güzel cevap bu olacaktır.  AKP hükümeti bu yangınlara müdahalede de sınıfta kalmıştır. Ancak biz felaketten paye çıkarmayacak kadar ülkemizi seviyoruz. Bu vatan bizim. Bu süreçte muhalefet değil, çözüm sunacağız. Acıları sarmaya çalışacağız”

GAZİANTEP TRAFİĞİ FELÇ OLDU

Hocaoğlu, “Yol çalışması nedeniyle kapanan D 400 yolu mağduriyet yarattı. Daha kaç gün süreceği belirli değil. Plansız yapılan iş bu sonucu doğurur. Yapılacak çalışma önce planlanır, ne kadar süreceği belirlenir. Alternatif güzergâh oluşturulur. Ancak bu ekip ve yönetim anlayışı ile olur. Bizim şampiyon belediye başkanımız, magazin programlarından, arazileri imara açmaktan bu işlere fırsat bulamıyor. Biz iddia ediyoruz bu şehri ve bu ülkeyi sizden çok İYİ Yönetiriz. İlk seçimlerde halk bize destek verecek bizde hizmet vereceğiz”

TAHMAZOĞLU HİÇBİR SORUMUZA CEVAP VERMEDİ

Hocaoğlu, “Tahmazoğlu Bildiğim bildik, çaldığım düdük diyor. Sayın Tahmazoğlu, Akkent Camii cevapsız, KOSGEB destekli kadın girişimcinin iş yerini yıktın, cevapsız, usulsüz imar alanı açtın cevapsız, sayısız kol saati aldın cevapsız. Çanakkale’ye binlerce kişiyi götürdün cevapsız. Tekrar başlıyormuşsun. Birde Gaziantep Halkını ecdatla buluşturuyorum diyorsun, çarpılırsın, yolsuzluğuna ecdattı katma. Yeter artık, din, vatan, millet siyaseti yaptığınız. Bu millet dini, vatan sevgisini sizden çok iyi biliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katılmayan birinin vatan, millet demesine ancak kargalar güler” dedi.

İKTİDAR OLACAĞIZ

Hocaoğlu “Gaziantep halkı ilk seçimde bize oy verecek, iktidar olacağız. 9 belediye ve büyük şehir belediye başkanlığını alacağız. Tüm yolsuzluklarınızı Gaziantep halkına açıklayacağım. Bakalım çocuklarınızı, torunlarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız”

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ BAŞLATIYORUZ

Hocaoğlu “Cumartesi günü Gaziantep’te, iktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz. İl binamızda Gaziantep’te İYİ Partide görev almış, il, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan adayları, milletvekili adayları ve milletvekilimiz Prof.Dr.İ.Hüseyin Filiz’inde katılacağı bir yemek vereceğiz. İYİ Partide eski, yeni il ve ilçe başkanı olmaz, eski, yeni yönetici olmaz. Herkes sahaya, herkes göreve diyeceğiz. AKP Gaziantep’te kayıp eder ise; Türkiye’de kayıp eder. Biz bunun bilincindeyiz. AKP devri Gaziantep’te kapanmıştır. Cumhur İttifakı Gaziantep’te bitmiştir. İYİ Parti ve Millet İttifakı Gaziantep ve Türkiye’yi yönetmeye taliptir. Haydi Gaziantep destek sizden hizmet bizden”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.