Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yangından son anda kurtuldular

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2023 10:14
Kaynak: İHA
Yangından son anda kurtuldular

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, 3 katlı bir binanın 2. katında meydana gelen yangında mahsur kalan Suriye uyruklu 8 aylık hamile bir kadın, eşi ve 5 çocuğu başarılı operasyon ile son anda alevlerin arasından kurtarmayı başardı. 

Şenyurt Mahallesi Beyoğlu Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın 2. katında gece saatlerinde soba bacasından düşen kıvılcımla çıkan yangın, Sema ailesinin evinin yanmasına neden oldu. Biranda alevlerin sardığı binada Suriye uyruklu 8 aylık hamile kadın, eşi ve 5 çocuğu mahsur kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri 4 dakikada olay yerine ulaştı. Koordineli bir şekilde hem müdahale hem de kurtarma çalışması başlatan ekipler, alevlerin arasında kalan ve dumandan etkilenen 8 aylık hamile kadını, eşini ve 5 çocuğu kısa süre içinde nefes kesen operasyonla kurtarmayı başardı. Kurtarılan yaralılar ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 3 araç ve 11 personel ile müdahale edilen yangın ise 7 ton su kullanılarak tamamen söndürülebildi. 8 aylık hamile olan Vele Sema ve karnındaki bebeği, eşi Abut Sema ile 5 çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan Sema ailesi doğacak bebeklerinin zarar görmemesinden dolayı büyük sevinç yaşarken kendilerini kurtaran itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.