Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasa dışı silah üretenlere operasyon

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bir ikamette yapılan aramada, yasa dışı silah üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 19:15
Kaynak: İHA
Yasa dışı silah üretenlere operasyon

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yasa dışı silah üretimi ve satışı yapan şahıslara yönelik operasyonda, 6 adet namlu kısmı açılmış kuru sıkıdan çevirme tabanca, 9 adet tabanca gövdesi, 15 adet tabanca sürgüsü, 22 adet çeşitli silahlara ait kabza, 5 adet tabanca kabza arka kısmı, 12 adet çeşitli tabancalara ait şarjör, 7 adet çeşitli uzunlukta namlu yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış delikli demir, bir adet içerisinde yiv ve set bulunmayan namlu, bir adet kumpas ölçüm aleti, bir adet kancalı aparat (namlu kısmını ısıtırken tutulan aparat), çok sayıda tabancalara ait parçalar (Tetik, Horoz, kilitleme pimi vs.), namlu yapımında kullanılan malzemeler, 5 adet matkap, bir adet spiral, tabancaların tadilatında kullanılan keski ve değişik birçok alet ile aparatları ele geçirildi.

Olay ilgili olarak yakalanan S.K. isimli şüpheli şahıs hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.