Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAŞLILARIN EVLERİ HEM TEMİZLENİYOR HEM DE DEZENFEKTE EDİLİYOR

Şehitkamil Belediyesi, ilçede ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sağladığı ‘Vefa Hizmeti’ ile 65 yaş üzerindeki kişilerin destekçisi olmayı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2021 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:32
Kaynak: İHA
YAŞLILARIN EVLERİ HEM TEMİZLENİYOR HEM DE DEZENFEKTE EDİLİYOR

Yaşlıların evdeki tüm ihtiyaçlarına cevap veren Vefa Ekibi, son olarak Mehmet ve Ayşe Zeyrek çiftinin evinde temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı.

Pandeminin etkili olduğu bugünlerde de yaşlıların en büyük destekçisi olan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Çıksorut Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet ve Ayşe Zeyrek çiftine hizmet verdi. Zeyrek çiftinin evi baştan aşağı temizlenerek, dezenfekte edildi ve evdeki ihtiyaçları karşılandı.

ALLAH, BAŞKANIMIZDAN VE KIZLARIMIZDAN RAZI OLSUN

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine dua eden Ayşe Zeyrek, “Rahatsızlığımdan dolayı evimin temizliğini yapmakta güçlük çekiyorum. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemizden kızlarımız gelerek evimin tüm temizliğini yaptılar. Evimi baştan aşağı süpürdüler, camlarımı sildiler. Bulaşıklarımı yıkıdalar, banyo ve lavaboları baştan aşağı sildiler. Allah, Başkanımızdan ve evimi temizlemeye gelen kızlarımızdan razı olsun. Ben, kızlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde evim daima temiz kalıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.