Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaz okulları önemli

Akay Koleji Kurucusu Feray Öztürk, öğrencilerin yaz tatilini en verimli bir şekilde geçirebilmeleri için yaz okullarının büyük önem arz ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:31
Kaynak: İHA
Yaz okulları önemli

Öztürk, "Çocuklarınızı hem yeni eğitim öğretim yılına hazırlayın, hem de öğrenerek eğlenmelerini sağlayın" dedi.

Yoğun bir eğitim öğretim yılı sonrası öğrencilerin yaz tatiline girdiğini belirten Öztürk, "Çocuklarımız tabi ki, tatil yapacak. Ancak tatilin tamamını boş olarak geçirmemeleri gerek. Onların sokaklarda kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve zamanı en iyi şekilde öğrenmeleri gerek. Biz de Akay Koleji olarak çocuklarımızın yaz tatillerinde zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini istiyoruz. Bu kapsamda yaz okulu düzenliyoruz. Müzik, futbol, basketbol, el becerileri, satranç, yüzme, İngilizce, kültür gezileri ve hobi çalışmaları ile dolu dolu bir yaz okulu programı hazırladık. Yaz okulumuzda tüm öğrencelerimizi bekliyoruz" diye konuştu.

Yaz okullarının 18 Haziran tarihinde başlayacağını belirten Öztürk, "Değerli veliler ve sevgili çocuklar. Yaz okulumuz başlıyor. Siz hala kaydınızı yaptırmadınız mı? Yaz tatilinizi boş geçirmeyin. Hem yeni eğitim öğretim yılına en iyi şekilde hazırlanın, hem de eğlenerek, öğrenerek, gezerek ve spor yaparak dolu dolu bir tatil geçirin. Akay Koleji Yaz Okulumuza hepinizi bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.