Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Başhekim Prof. Dr. Alaşehirli

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hastanesi’nde Başhekimlik devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2020 20:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:48
Kaynak: İHA
Yeni Başhekim Prof. Dr. Alaşehirli

GAÜN Hastanesi Başhekimlik Devir Teslim Töreni Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat’ın katılımıyla başhekimlik makamında gerçekleştirildi.

GAÜN Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Zengin görevini Prof. Dr. Belgin Alaşehirli’ye teslim ederken GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat, “Gaziantep Üniversitesi güzide bir üniversitedir. Bu üniversitenin en önemli vitrini de hastanemizdir. Hastanemizde çok değerli hocalarımızla çok değerli hizmetler veriyoruz. Halka hizmet veren hastanemiz öğrencilerimizin eğitim de aldığı bir hastanedir. Bu görevi şimdiye kadar yürütmüş olan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunmak isterim. Suat hocama özellikle teşekkür ediyorum. Pandemi döneminde ve öncesinde ekibiyle birlikte hareket ederek çok güzel hizmetler verdi. Şimdi ise görevi Prof. Dr. Belgin Alaşehirli devralıyor. Onun da geçmişteki idari tecrübeleriyle birlikte hastanemiz daha da ileriye taşınacaktır. Her iki arkadaşımı da kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Başhekimlik makamında görevi teslim eden Prof. Dr. Suat Zengin ise, “Belgin hocama çok teşekkür ediyorum. Kendisi asistanlığımız döneminde abla olarak bildiğimiz bir hocamızdır. Bu makamı bir emanet gözüyle almıştım. Bu emaneti daha ileriye taşıyacağına inandığım bir hocama teslim etmekten de çok mutluluk duyuyorum. Hocamızdan desteğimizi eksik etmeyeceğiz. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Görevi teslim alan Prof. Dr. Belgin Alaşehirli, “Sevgili Suat hocamdan görevi teslim alıyorum. İnşallah hastanemizi daha da ileriye taşıyacağız. Suat hocamız görev süresi boyunca çok güzel çalışmalar yapmış, süreci çok güzel yönetmiş. Bundan sonrasında da kendisinin desteğini, yardımını alacağız. Hastanemiz çok daha iyi hizmet versin diye uğraşacağız. Saygıdeğer rektör yardımcımız Prof. Dr. Ayşe Balat ve Prof. Dr. Suat Zengin hocalarımızın desteğiyle güzel işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.