Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni bir çağ açıldı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak Türkiye'de yeni bir çağın açılmasının sağladığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 10:00
Kaynak: İHA
Yeni bir çağ açıldı

Başkan Mehmet Tahmazoğlu milletin Cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gittiğini belirterek, "Birçok ülkenin bir araya gelerek, devirmek istediği liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a milletimiz sahip çıkıp, cevabını sandıkta en güzel bir şekilde vermiştir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Cumhur İttifakı ile birlikte Büyük Türkiye'nin yolu açılmış oldu. 2023 Türkiye'sine doğru ilk adımların atıldığı bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

TÜRKİYE'NİN İLK BAŞKANI

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, milletin adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin ilk Başkan'ı olarak seçtiğini belirterek, "Koalisyonlu ve kaoslu seçim dönemleri artık geride kaldı. Türkiye çok başlı yerine tek başlı yeni bir sisteme geçmiştir. Ülkemizi Dünyanın ilk beş ülkesine taşıyacak olan Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, başta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu süreçte milletin sesine kulak veren MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli ve BBP lideri Sayın Mustafa Destici'ye ve teşkilatımızın her kademesinde bu kutlu davaya gönül veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.