Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeryüzü merhaba diyor

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında eğitim faaliyetlerine başlayacak olan Yeryüzü Okulları, Gaziantep’in yazılı, görsel ve internet medyası ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2018 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:32
Kaynak: İHA
Yeryüzü merhaba diyor

Okul hakkında bilgiler paylaşan Hadi Albayram, “Anaokulundan üniversiteye yaşam boyu eğitim veren Yeryüzü Okullarında uyguladığımız uluslararası eğitim anlayışıyla bilgiye ulaşabilen, teknolojiyi araç olarak kullanan, kendini sürekli geliştiren ve en önemlisi iletişim kurabilen ‘’dünya insanı’’ gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yeryüzü Okulları Kurucu Başkanı Hadi Albayram, konuşmasını şu şekilde devam ettirdi. “Okul ve ötesi sloganı ile başladığımız bu yeni eğitim yolcuğumuzda okulun gerek eğitim-öğretim sürecinde gerekse okul sonrasında öğrencilerimizin yaşamlarında okuldan daha öte bir etki olarak rol almayı planlıyoruz. Anaokulundan üniversiteye yaşam boyu eğitim veren Yeryüzü Okullarında, uyguladığımız uluslararası eğitim anlayışıyla bilgiye ulaşabilen, teknolojiyi araç olarak kullanan, kendini sürekli geliştiren ve en önemlisi iletişim kurabilen ‘’dünya insanı’’ gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda uluslararası projeler yürütmek, partner okullar oluşturmak ve öğrenci değişim kampları uygulamak amacıyla birçok gelişmiş ülkede temsilcilikler ve proje ortağı okullar oluşturmaktayız.”

ÇAĞDAŞ, İLKELİ VE KATILIMCI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRECEĞİZ.

Onların hayattan kopmadan yetiştiklerinin göstergesi, akademik başarılarının yanı sıra spor, müzik ve sanat alanlarında da gösterdikleri başarılardır. Eğitim sektöründe çeyrek asra yaklaşan bir tecrübe ile, kurduğumuz günden geleceğe, gelişimi ve değişimi kendimize ilke edinerek yeni bir sayfa açıyoruz.

Öğrencilerimize kişisel potansiyellerini ve yeteneklerini sonuna kadar kullanmalarına olanak sağlayan bir eğitim ortamı hazırladık. Bugün Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmenin, yetiştirdiğimiz ve yetiştireceğimiz öğrencilerin ulusal ve uluslararası alanlarda gösterecekleri başarılarının ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almanın hayalini kurmaktayız.

Ulusal ve evrensel değerleri kucaklayan, ülkemizin yüzünü aydınlık ufuklara çeviren başarılı gençler yetiştirmeye daha önce yaptığımız çalışmalarda olduğu gibi sizlerle birlikte devam edeceğiz.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.