Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşilce’de sosyal tesis yapımı başladı

Şehitkamil Belediyesi, Yeşilce Mahallesi’nde sosyal tesis yapımına başladı. Temeli atılan sosyal tesisin inşası, mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 09:23
Kaynak: İHA
Yeşilce’de sosyal tesis yapımı başladı

KISA SÜREDE BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

Şehitkamil Belediyesi, kırsal alandaki köyden mahalleye dönüştürülen alanlara yatırımlarını sürdürüyor. İlçe sınırları içerisindeki tüm mahallelere sosyal tesis yapımı konusunda sözü olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sözünün gereği olarak Yeşilce Mahallesi’ndeki sosyal tesis yapımını başlattı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen sosyal tesis inşası, mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, çalışmaları dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

SOSYAL TESİSİN YAPILMASI ÇOK GÜZEL OLDU

Gereken tüm hizmetlerin eksiksiz yapıldığını dile getiren Yeşilce Mahalle Muhtarı Durdu Mehmet Tazeoğlu, çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu. Muhtar Tazeoğlu, “Mahallemizde fakir insanlar var. Bir göz evi olan vatandaşlarımız var. Bir taziyesi oluyor, misafirler evinde birikiyor. Yer sıkıntısı yaşıyor. Önceki yıllarda çok rezillik çekiyorduk. Daha sonrasında sağ olsun Belediye Başkanımız, bize taziye çadırları göndermeye başladı. Şimdi sosyal tesis yapılıyor. Bu sosyal tesisin yapılması çok güzel oldu. Benim de köyde sabit bir yerim yoktu. Sosyal tesis tamamlanınca sabahtan buraya geleceğim. Vatandaş, buraya yanıma gelecek. Var olan sıkıntılarını söyleyecek. Yerim yurdum belli olacak. Vatandaş bana kolaylıkla ulaşabilecek. Daha nitelikli hizmet vereceğiz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

TÜM GEREKLİ HİZMETLER YAPILIYOR

Yeşilce Mahallesi sakini Mehmet Tazeoğlu, önceki dönemlerde özellikle taziye konusunda sıkıntı yaşandığını söyledi. Mahalle halkı için ileriye yönelik önemli bir yatırımlar yapıldığını kaydeden Mehmet Tazeoğlu, “Burası daha önce köydü. Şuanda Şehitkamil ilçesinin bir mahallesi oldu. Yapılan hizmetin kötüsü olmaz. Şehitkamil Belediyemizden çok memnunuz. Arazi yollarımız açılıyor. Sokaklarımıza kilit taşı yapıldı. Tüm gerekli hizmetler yapılıyor. Hizmet konusunda bir şikayetimiz yok. Şu anda mahallemize yapılan sosyal tesis için ayrıca teşekkür ederiz. Güzel bir hizmettir. Mahallemiz, çocuklarımız için ileriye dönük iyi bir yatırımdır. Daha önceleri bir cenaze oldu mu taziye sahibi, gelenleri kendi evinde ağırlamak zorunda kalıyordu. Ev de yetersiz oluyordu. Özellikle kış aylarında yağmur altında hanımlar bir yere, erkekler bir yere sıkışıyordu. Belediyemiz, daha sonra taziye çadırı vermeye başladı. Taziye çadırlarının ihtiyaç olarak faydası oldu. Yalnız soğuk havalarda sıkıntı çekildi. Ama sosyal tesis daha iyi bir hizmettir. Çünkü soğukta, sıcakta vatandaş içerisinde rahatlıkla oturur. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.