Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz Kireç adaylığını açıkladı

Mali Müşaviri Yılmaz Kireç, CHP Şahinbey İlçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2017 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 07:35
Kaynak: İHA
Yılmaz Kireç adaylığını açıkladı

Kireç yaptığı konuşmada," CHP'de başkan adayı olanlar için büyük sorumluluktur. Ben bu sorumluluğu yerine getireceğime partimi sizlerle yerelde ve genelde iktidara taşıyacağımıza olan inancımla adaylar soyundum" dedi. 

CHP Şahinbey İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda adaylığını açıklayan Kireç'e parti üyeleri ilgi gösterdi.

"YETERLİ TECRÜBEYE SAHİBİZ"

Adaylığını açıklayan Kireç burada yaptığı konuşmada Cumhuriyeti kuran bir parti olarak yeterli tecrübeye sahip olduğunu belirterek, "Sizlerin karşısında olmak ve ülkenin çınarı olan partim için adaylık açıklaması yapmak benim için büyük onurdur. Karşımıza çıkarken duyduğum heyecan geçmişten bugüne kadar verdiğim örgütlü mücadelenin kazanımlarından aldın cesaret ve partililerine duyduğum büyük güven ile farklı bir başlangıç yapmak istiyorum dünyada güneşin en güzel doğup battığı bu cennet ülkenin içinde bulunduğu kaos ve gerilim de günlerden toplumu kutuplaştırıyor. Geliştiren anlayışın yaşantımıza koydu ipotekten uzun uzun bahsedeceğim. Fakat bu koşullar altında en önemli görevimiz ve hassasiyetimizin birbirimizi kucaklayarak kapsayarak birlikte hareket ederek dayanışma duygusunu geliştirmek olduğu aşikârdır. Yönetim anlayışımızda biz demeyi önceliğimiz sayarak örgütümüzün birer neferi toplumun bir çıkan sesi nefesi umudu ve mutluluğu olmak için Cumhuriyeti kuran bir parti olarak yeterli tecrübeye sahibiz" ifadelerini kullandı.

"YENİ DÖNEMİ BİRLİKTE BAŞLATMAK EN BÜYÜK İDEALLERİMİZ"

Kireç yaptığı konuşmanın devamında ise 7'den 77'ye herkesi sahipleneceklerini ve en büyük ideallerinin yeni bir dönemi hep beraber başlamak olduğunu söyleyerek, "Biz ülkemizin farklılıkları ve değişik renkleri ile güzel olduğunu biliyoruz. Sindirilmiş, korkutulmuş, aşı ekmeği ve hürriyeti ile terbiye edilmiş halk yığınlarının bize olan ihtiyacın farkındayız. Bu nedenle tüm toplumsal katmanları parti disiplini ile kucaklayan gidilmek de gidemedik Mahalle Selam vermedik insan sıkmadık el bırakmayan bir ivme ile 7'den 77'ye herkesi sahipleneceğimiz yeni bir dönemi birlikte başlatmak en büyük ideallerimizdir. Açlık ve yoksulluk sınırında yaşayanların, siftahsız kepenk kapatan esnafın, hayata fabrikalarda yön veren işçinin, yaşamın yükünü omuzlarında taşıyan kadınlarımızın, gezi ruhunun kahramanı gençlerimiz üniversite öğrencilerinin, risk grubundaki yurttaşlarımızın yanında olmak için adayım. Bildiğiniz gibi 2019 yılı ülkemiz için bir Kırılma Noktası olacak ya Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu modern Cumhuriyetten vazgeçmek zorunda bırakılacağız ya da laik, sosyal, hukuk devletinin devamından yana olacağız. Bu hepimiz için özellikle de CHP'de başkan adayı olanlar için büyük sorumluluktur. Ben bu sorumluluğu yerine getireceğime partimiz sizlerle yerelde ve genelde iktidara taşıyacağımıza olan inancımla adaylar soyundum" diye konuştu.

PARTİ ÜYESİ FENALAŞTI

Öte yandan yapılan konuşma sonrasında fenalaşan parti üyesi İbrahim Kaniyolu için partililer tarafından 112 Acil Servis Ekipleri çağrıldı. CHP Şahinbey İlçe Binasına gelen sağlık ekipleri Kaniyolu'na müdahale etti. Kaniyolu daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABER: BERNA TORUN

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.