Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yukarıbayır sakinlerine müjde

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Yukarıbayır Mahallesine yaptırılan sosyal tesisin inşaat çalışmalarını inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2018 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:54
Kaynak: İHA
Yukarıbayır sakinlerine müjde

Her mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yukarıbayır Mahallesine yapılan sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde inceledi.

HER MAHALLEYE BİR SOSYAL TESİS

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek bir sosyal tesis ve taziye evi inşaa ettiklerini belirterek, "Her mahallemize bir sosyal tesis çercevesinde Yukarıbayır Mahallemize sosyal tesis ve taziye evi inşaatımız başladı. Burayı da yakın bir zaman içerisinde tamamlayacağız. Burada boş alan olmaması nedeniyle sosyal tesisi ve taziye evi yapım çalışmalarımız gecikti. Maalesef bu mahallemizde sosyal donatı, park ve okul alanı bırakılmamıştı. Yukarıbayır Mahallesi bizim için önem taşıyan mahallelerimizden birisi, biz de bu çerçevede evleri kamulaştırıp yıkarak sosyal tesis için alan açtık. Sosyal tesisi inşaatına başladık. Birkaç ay içerisinde de vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Sosyal tesisimizin Yukarıbayır Mahallemize ve Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yukarıbayır Mahalle Muhtarı Hacı Yıldız, uzun süredir mahalleye sosyal tesis yapılmasının özlemini çektiklerini belirterek, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, sosyal belediyeciliği her alanda olduğu gibi Yukarıbayır Mahallesi'nde de hissettirdi. Yıllardır özlemle beklediğimiz sosyal tesisin çalışmaları başladı. Bu anlamda Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine böyle güzel bir tesisi mahallemize kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.