Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksel, "16 Nisan’da Türkiye kader seçimine gidecek"

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Yerel yönetimler Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yüksel, 16 Nisan’da Türkiye'nin kader seçimine gideceğini belirterek, "Bizim tüm çabamız daha büyük hizmetlere imza atmak ve milletimizi daha mutlu görebilmek içind

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:09
Kaynak: İHA
Yüksel, "16 Nisan’da Türkiye kader seçimine gidecek"

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil ilçe teşkilatıyla birlikte bir otelde düzenlenen “Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi” ile ilgili bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yüksel, bu seçimin tüm seçimlerin anası olduğunu belirterek, Türkiye’nin bundan sonra daha hızlı yürümesi ve büyümesi için 16 Nisan’ın çok önemli olduğunu ifade etti.

"Bu ülkede geçmiş sıkıntıların bir daha yaşanmaması için halkımız 16 Nisan’da sandık başına gidecek ve Türkiye’nin ilerlemesi için “evet” diyecek. Bizim tüm çabamız daha büyük hizmetlere imza atmak ve milletimizi daha mutlu görebilmek içindir. Cumhurbaşkanı Hükumet Sistemi, milletin kendi sistemdir. Millet 16 Nisan’dan sonra kendi sistemiyle idare edilecek” dedi.

Türkiye’nin 16 Nisan'da bir kader seçimi yapacağını vurgulayan Milletvekili Yüksel, ülkede 60 yıldır mevcut sistemin bulunduğunu fakat sistemin yürümediğini herkesin çok iyi bildiğini kaydetti. Yüksel, “Şimdi milletin özlemi olan kendi kendini yönetme sistemini getiriyoruz. 16 Nisanda milletimizin iradesiyle krizler ve kaoslar çıkaran sistemden artık kökten kurtuluyoruz. Yeni cumhurbaşkanı hükumet sistemi hem çok hızlı, hem çok sesli hem de krizlere tamamen kapalı bir sistemdir. Milletimiz bu sistemle hem huzur ve güveni bulacak, hem de ülke olarak ilerleyişimiz emin adımlarla devam edecektir” şeklinde konuştu.

Yeni sistemin koalisyon ve vesayetlere tamamen kapalı olduğunu belirten Yüksel, “Bizler milletvekilleri olarak TBMM’de öznesinin, kararın ve sözün sahibinin millet olduğu sistemin çalışmalarını yaptık. Bu çalışmayı Milliyetçi Hareket Partisi ile beraber 18 madde haline getirdik, meclisten geçirdik ve Cumhurbaşkanımızın onayından sonra şimdi sözün sahibi olan milletin önüne getiriyoruz. Milletimiz 16 Nisanda sandığa gidecek ve kendi sistemini oylayacak. Ben inanıyorum ki 16 Nisandan sonra milletimizin iradesiyle bu ülkenin önü tamamen açılacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.