Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksel, esnaftan destek istedi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, yaklaşık 2 saatte 5 kilometrelik caddenin tamamını yürüyerek, esnaftan destek istedi. En uzun caddedeki 450 iş yerini gezen Yüksel, yaklaşık 3 bin kişi ile selamlaşıp, görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2017 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:31
Kaynak: İHA
Yüksel, esnaftan destek istedi

Referandum çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Kürt kökenli vatandaşların yoğunlukta bulunduğu Vatan Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Mahallenin en uzun caddesi olan 16. Caddedeki esnafları dolaşarak tek tek selamlaştı.

Yüksel, yaklaşık 5 kilometrelik caddenin tamamını yürürken, caddede bulunan yaklaşık 450 iş yerini ziyaret edip 3 bin kişi ile görüştü. Gezide esnafın sorunlarını da dinleyen Yüksel, çay ikramlarını da geri çevirmedi. Yüksel'in yayan gerçekleştirdiği referandum gezisi ise yaklaşık 2 saat sürdü. Mahallede bulunan Van Gürpınarlılar Dayanışma Derneğini de ziyaret eden Milletvekili Yüksel, burada derneğin sıkıntılarını dinledi.

Milletvekili Yüksel’e ziyaretinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Avukat Hakan Kurt eşlik etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.