Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksel, Nevşehir’de

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörü Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2017 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:15
Kaynak: İHA
Yüksel, Nevşehir’de

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörü Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i makamında ziyaret ederek, yürütülen çalışmalara ilişkin olarak bilgiler aldı. Yüksel, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda gerçekleştirilen yerel yönetimler toplantısına başkanlık etti.

AK Parti İl Başkanlığı Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda yapılan toplanıya, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başta olmak üzere Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir SKM Başkanı Sami Demirses'in yanı sıra İlçe ve Belde Belediye Başkanları, ilçe ve belde yerel yönetimler başkanları katıldı.

Nevşehir’de yerel yönetimler adına yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi ve tecrübelerin paylaşıldığı toplantıda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasına ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.