Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksel'den 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yüksel, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2017 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:47
Kaynak: İHA
Yüksel'den 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması

Milletvekili Yüksel, AK Partinin 14 yıllık iktidarı döneminde Türkiye de sağlık alanında yapmış olduğu hizmetlerin tüm dünya’ya örnek olduğunu söyledi. Bugün ülkedekiher insanın istediği yerde tedavisini yapabilme özgürlüğüne sahip olduğunu belirten Yüksel, "Tıp alanında gelişen ve yenilenen çağ anlayışına eş zamanlı olarak ülkemiz de tüm teknolojik imkanları kullanılıyor. Bugüne kadar tedavisi mümkün olmayan birçok hastalığın tedavisini yapabilecek konuma gelmiştir" dedi.

14 Mart Dünya Tıp Bayramını da kutlayan Yüksel, "Bu ülkede halkımız yıllar önce hastanede kapılarında, ilaç kuyruklarında neler çektiğini hiç unutmadı. Hastane ücretini ödeyemedikleri için tedavi olmayan ve hatta yakınlarının cenazeleri hastanelerde rehin bırakanlar oldu. Bugün ise halkımız hiç parası olmasa bile dahi devletimiz tarafından her türlü tedavisi karşılanmaktadır. Ülkemizde hastanelerimiz beş yıldızlı otel konforunda. Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar sağlıklı hizmet verilmemektedir” diye konuştu

Yerel yönetimlerinin bile sağlık alanında ciddi hizmetler yaptığını anlatan Yüksel, belediyelerin cenazeler için taziye çadırları, cenaze araçları gibi birçok konularda destek verdiğini kaydetti.

Yüksel, "Sağlık sektöründe en büyük emek ebetteki başta doktorlarımız olmak üzere sağlık çalışanlarınındır. Bu vesile ile gece gündüz demeden ülkemizin en ucra köylerinde bile görev yapmayı şeref sayan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Dünya Tıp Bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.