Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zanlıdan gazeteciye tehdit

Gaziantep'te husumetlisine ateş edip sokakta oyun oynayan bir çocuğu yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi, kendisini görüntüleyen gazetecileri tehdit etti, bir de durumu polise şikayet etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 22:56
Kaynak: İHA
Zanlıdan gazeteciye tehdit

Kayaönü Mahallesi'nde 14 Haziran Cuma günü meydana gelen olayda, İsmail A., elindeki tüfekli husumetli olduğu ailenin çocuğuna ateş ederken, sokakta arkadaşlarıyla oyun oynayan 10 yaşındaki Ali D.'yi vurarak yaralamıştı. Ayağından vurulan talihsiz çocuk ölümden dönerken, olayın faili ise kaçarak kayıplara karıştı.

Olayın hemen ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan ve burada yapılan erken müdahale ile hayati tehlikeyi atlatan Ali D.'nin ailesi büyük bir korku ve üzüntü yaşadı. Aile, çocuklarını vurup kaçan zanlının bir an önce bulunmasını istemişti.

Olayın haber yapılmasının ardından polis ekipleri, geniş çaplı bir inceleme başlatarak, olayın zanlısı İsmail A.'nın saklandığı adrese ulaştı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekipleri, düzenlediği operasyonla Ali A.'yı saklandığı Hoşgör Mahallesindeki bir evde gözaltına aldı.

Sorgusu için Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlı, işlemlerinin ardından sağlık raporu için Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

"BİR SAAT SONRA GELİRİM"

Hastaneye götürülen zanlı Ali A., hastaneye girerken gazetecilerin sorusu üzerine çocuğu bilerek vurmadığını söylerken, "Bilerek kim ateş eder ya. Allah aşkına" diye konuştu. Zanlı hastane çıkışında ise kendisini görüntüleyen gazetecilere hitaben, "Çek şu kamerayı ya. Bir saat sonra gelirim. Sen bekle beni. Sen yine o zaman çek beni" diyerek tehditler savurdu.

POLİSE ŞİKAYET ETTİ

Zanlı, bu kez ise görüntü almaya devam eden gazetecileri polise şikayet etti. Zanlı İsmail A., polise hitaben, "Abi şuna bak ya. 'Sağa sola niye ateş ediyorsun' diyor" diyerek, gazetecilerin görüntü almasını engellenmesi talebinde bulundu.

Hastanedeki işlemlerin tamamlanmasının ardından polis aracına bindirilen zanlı, adli makamlara götürüldü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.