Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeugma’ya destek

Gaziantep’in Voleybol Bayanlar 2. Ligi’ndeki yeni temsilcisi Zeugma Gençlik ve Spor Kulübü müsabakalar öncesi moral depoladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 06:01
Kaynak: İHA
Zeugma’ya destek

Voleybol Bayanlar 2. Ligi’nde Gaziantep’i temsil edecek olan Zeugma Gençlik ve Spor Kulübü yeni sezon hazırlıkları son hızla sürdürüyor. Antrenmanlarına devam eden genç ekibe işadamlarından tatlı dopingi verildi. Gaziantep’in ünlü işadamlarından İnşaat Mühendisi Osman Gözaçan ve Voleybol Federasyonu MHK Üyesi Enver Çinpolat takımı antrenmanda ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. Ünlü işadamlarından İnşaat Mühendisi Osman Gözaçan, Zeugma Gençlik ve Spor Kulübü’ne her alanda destek olacaklarını ifade etti. Gençlerin her zaman desteklenmesi gerektiğine de vurgu yapan Gözaçan, “Zeugma Gençlik ve Spor Kulübü yeni kurulan ve hedefleri olan bir takım. Bizlerde hedefleri doğrultusunda emek veren ve alın teri döken bu gençlerimizin her zaman yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bundan dolayı buradayız. İnşallah bundan sonra da takımımıza destek olacak ve onların yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeugma Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Şahin, “Değerli işadamımız ve inşaat mühendisi Osman Gözaçar’a ve Voleybol Federasyonu MHK Üyesi Enver Çinpolat’a bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Spocularımıza tatlı ikramında bulundular. Ayrıca bizlere vermiş olduğu ve bundan sonra vereceği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. 22 Ekim’de oynayacağımız ligin ilk maçına da tüm voleybol severleri davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.