Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytin dalı harekatı anısına zeytin fidanı yetiştirildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu Afrin Zaferinin Hatırasını yaşatmak ve Zeytin Dalı Harekâtında vatan için şehit olan vatan evlatlarımızın aziz hatıraları anısına zeytin fidanı yetiştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:15
Kaynak: İHA
Zeytin dalı harekatı anısına zeytin fidanı yetiştirildi

GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu İdari personellerince İslahiye Yerleşkesinde kurdukları serada gemlik türü bodur 2 bin 23 adet zeytin fidanı yetiştirerek Afrin zaferi kutlandı. İslahiye Meslek Yüksekokulu Personel Şefi Hasan Aydın Koordinatörlüğünde dikilen zeytin fidanları yetiştirilmesinin tüm aşamaları Yüksekokulun idari personelinin üstün gayret ve katkıları ile gerçekleştirildi.

Yetiştirilen 2 bin 23 Zeytin Fidanı İslahiye Yerleşkesine dikilerek, Afrin Zeytin Dalı Harekatı gelecek nesillere öğrenciler tarafından aktarılacak.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi H. Ahmet Deveci “Mehmetçiğimiz Afrin Zaferini kazanmasıyla gururlandık. Zeytin Dalı harekatı anısına diktiğimiz bu zeytin fidanları büyüdükçe, öğrencilerimiz ve gelecek nesillerimiz bu şerefli harekâtı ve aziz şehitlerimizi unutmayacaktır. Fidanların yetiştirilmesinde emeği olan tüm idari personellerimizi kutluyor, teşekkür ediyorum, Ayrıca; tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyor şanlı gazilerimize de hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.