Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#denetim

Güncel Gazete - denetim haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, denetim haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Oğuzeli Belediyesi’nden fırın denetimi Haber

Oğuzeli Belediyesi’nden fırın denetimi

İlçe halkının sağlığını korumak için yapılan denetimlerde kurallara uyan esnafa teşekkür edilirken uymayanlara cezai işlem uygulandı. İşletmelere sağlıklı üretim yapmaları konusunda uyarıldı. “HALK SAĞLIĞINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ” Vatandaşın sağlığının kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Denetimlerimizde gıda konusuna büyük önem veriyoruz ve daha hassas çalışıyoruz” dedi. Başkan Kılıç, “ Vatandaşımızın gönül rahatlığı ile alışveriş yapmaları için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Yaptığımız denetimlerde işletmenin hijyeni, ekmeğin gramajı, iş yeri ruhsatı ve çalışanların kılık kıyafeti gibi konularda çok titiz bir çalışma yürütüyoruz. Ekiplerimizin yapmış olduğu sıkı denetimlerde gösteriyor ki esnafımızda istenilen düzeye gelmiş durumda. Göstermiş oldukları hassasiyet için işletmecilerimize ve zabıta ekiplerimize teşekkür ediyorum. Oğuzeli’nde yaşayan vatandaşlarımızın da bize güvenmelerini ve yaşadıkları problemleri bizimle iletişime geçmelerini istiyoruz” dedi. “İŞİNİ YAPAN İLE YAPMAYAN AYRILIYOR” Yapılan denetimleri olumlu bulan fırıncı esnafı Oğuzeli Belediyesi zabıta ekiplerine teşekkür etti. Toplumun sağlığını yakından ilgilendiren bir sektörde olduklarını söyleyen fırıncı esnafı ”Yapılan denetimlerin işini iyi yapan ile yapmayanı ayırdığını ve bu tür uygulamaların yapılması hem biz işletmeciler hem de tüketiciler için daha faydalı olacağına inanıyoruz” dediler.

Gaziantep polisi suçlulara göz açtırmıyor Haber

Gaziantep polisi suçlulara göz açtırmıyor

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin Şahinbey bölgesinde suç işlenmesinin önlenmesi, işlenen suçların aydınlatılmasına yönelik 01 Ekim 2017 ile 31 Ekim 2017 tarihleri arasında yaptığı çalışmalarda;1- Şahinbey İlçesi Polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen olaylarda 309 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen bu şüpheli şahıslardan 73'ü tutuklanarak cezaevine teslim edildi.2- Kahvehaneler, internet kafeler, parklar, yollar ve telefoncular üzerinde yapılan denetimlerde; 3 bin 517 işletme denetlendi. Yapılan denetimlerde 30 bin 995 şahıs, 10 bin 70 araç sorgulandı. Çeşitli suçlardan aranan 539 şahıs yakalanarak şahıslara yasal işlemler yapıldı. 13 şahsa ise Kabahatler kanunundan idari para cezası uygulandı. Trafik yönünden kusurlu bulunan 27 araç trafikten men edildi. Sokak arasında yapılan 67 düğün merasimi ise men edildi.3- Yapılan çalışmalarda, şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 108 adet tabanca, 9 adet tabanca gövdesi, 3 adet namlu, 17 adet şarjör, 11 adet tabanca kabzesi, 5 adet tabanca sürgüsü, 50 adet muhtelif tabanca malzemesi, 1 adet kelepçe. 37 adet kurusıkı tabanca, 80 adet tüfek  ile  bu silahlara ait 2 bin 178 adet dolu fişek,  31adet kapsam dışı bıçak, 982 gr esrar, 460 gr Metamfetamin, 134 gram eroin.7 gram bonzai,  181 adet Captagon hap, 39 adet çalıntı araç, 48 adet çalıntı motosiklet, 18 adet hacizli yakalamalı araç, 2 adet hacizli yakalamalı motosiklet, 2 adet suçta kullanılan cep telefonu, 59 adet çalıntı cep telefonu, 7 adet olayda kullanılan araç,  3 bin 397 paket kaçak sigara, 10 adet oto teybi, 2 adet çalıntı hoparlör, 5adet çalıntı güvenlik kamerası, 3 bin 700 TL sahte para ele geçirildi."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.