Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

21 MART DAWN SENDROMLU VE 2 NİSAN OTİZMLİ ÇOCUKLAR ANISINA

Yazının Giriş Tarihi: 27.03.2017 11:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:51

Merhaba Anneciğim;

Nasılsın? Ben iyiyim. Dünyaya gözlerimi açmama az bir süre kaldı. Amacım seni üzmek değil, ama şimdiden bunu bilmen gerekiyor.

Dünyaya gözlerimi açtığımda birileri benim için ''eksik'' diyecekler sana, ''özürlü'' diyecekler. Oysa ben senin dışında kimseden özür dilemeyeceğim.

Özür diliyorum Anne! Umut ettiğin beklentilere cevap veremeyeceğim. Sırf benim yüzümden seni de dışlayacak almayacaklar aralarına. Komşu, eş dost toplatılarına, piknik davetlerine, kutlamalara çağırmayacaklar.

Özür diliyorum Anne!

Belki bu anlamda zaman zaman kırılacak o güzel gönlün. Göstermeyeceksin üzüntünü, gizli gizli ağlayacak, isyan edeceksin belki. Ama biliyorum ki benden hiç vaz geçmeyeceksin. Benden sakın vazgeçme Anne! Ve en önemlisi bana herhangi bir engelim yokmuş gibi davran. Diğer bütün çocuklar gibi herhangi bir şeyi talep ettiğimde ''hayır'' de bana! Bana sakın acıma Anne ve beni mutlu etmek için istediğim herşeyi yapma hatasına sakın düşme! Çünkü ensemizde gezen ölüm bir gün seni alırsa benden herkes senin kadar sevgi dolu ve merhametli olmayacak.

Sakın ola umutsuzluğa ve suskunluğa düşme Anne! Israrla ve defalarca anlat herşeyi bana, vazgeçme! Emin ol zaman içinde öğreneceğim. Acıyarak, üzülerek değil, bana hep güzel güzel bak Anne! Öyle güzel bak ki ben de kendime, hayata öyle güzel güzel bakayım. Kızman gerektiğinde kız ama hiç küsme bana olur mu Anne!

Sevgilerimle...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.