Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AH VAH

Yazının Giriş Tarihi: 20.05.2018 14:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 08:42

Seri penaltılarda final kaybedilince başlık da böyle oluyor.. Ah vah diyerek şimdi yol gösteren çok olur. Testi kırılmadan yapılsa belki de faydası olur su. Ama şu yağcılık, yaranmacılık yok mu.. Bizi batıran da zaten bu... Ah Erkan hocam koca bir sezon boyunca kenarda tuttuğun içi geçmiş Webo’yu yarım saat daha kulübede oturtup maçı tamamlasa idin ne olurdu.. Süper lige çıkılırdı.. Takımın gol Makinesi Özgürcan’ı oyundan almak intihar etmek gibi birşey di. Final maçında berabere giden süreçte Webo’yu oyuna almak la da ipi çekmiş oldun.. Uzatmanın da berabere bitmesinden sonra penaltılarda süreç iyi yönetilmedi.. Seri penaltılara geçilmeden 2 atış öndesin.. Ama ister baskıdan deyin, ister motivasyonsuzluktan ikisini de kaçırıp, ikide gol yersen dağılırsın ve dağıldın..

Tabii Erzurumspor kalecisi Hakan’ın başarısını göz ardı etmemek gerekir.. Adeta tek başına finali aldı.. Kurtardığı 4 penaltının yanı sıra maç içerisinde ki 2 kritik kurtarışı şampiyonluğun en büyük mimarı yaptı..

Artık 37 maçlık sezon bitti.. Kolay değil.. Artık varını yoğunu mesaisini Gazişehir’e harcayan Başkan Adil Konukoğlu’na bu şehir teşekkür borçludur.. Son penaltıya kadar heyecan yaşattığı için.. Artık vakit geçirmeden önümüzdeki sezonun yönetiminden oyuncusuna,teknik adamına kadar yeniden yapılanma zamanıdır.. Tebrikler Erzurumspor... Teşekkürler Gazişehir Gaziantep FK...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.