Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AZ KALDI

Yazının Giriş Tarihi: 03.04.2018 09:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:54

Milli maçlar arasından sonra haftanın son maçını, haftanın ilk günü akşamı evinde oynayan Gazişehir, A.Demirspor’u penaltı golü ile geçerek play off’u garantilemenin yanı sıra ilk iki içinde kritik bir galibiyet aldı..

Bir tarafta küme düşme korkusu yaşayan A.Demir, diğer tarafta da neden ilk 2 olmasın diyen Gazişehir.. Taraftar hafta içi olmasına rağmen 3-4 bin civarında.. Ama A.Demir taraftarı kadar coşkulu değil. Erkan hoca kadrosuyla fazla oynamamış.. İstikrarı sağladığı oyuncuları ile sahada. Kaybedecek çok şeyi olan A.Demir, ilk yarı etkili..

İkinci yarıya Serdar ile forveti takviye eden ve iyi başlayan Gazişehir. berabere giden maçta baskı sonuç getirdi. Özgürcan’ın yaka paça indirilen Gazişehir’li oyuncu için verilen penaltıyı gole çevirmesi maçı kopardı.

Uzatmalarda A.Demirsporun çabası sonuç getirmeyince bitiş düdüğü ile zafer Gazişehir Gaziantep FK’nın oldu. İlk sıradaki Rize ile 6 ikinci Ümraniye arasında sadece 3 puan fark kaldı. Lig sıralamasında 4.cü sıraya 50 puanla yerleşti.. Geriye kalan maçlar kritik değil. çok kritik.. Kırılma maçı bu hafta sonu deplasmandaki Erzurum maçı olacaktır. Hedef bu saatten sonra ilk 2 olmalıdır... Az kaldı. Ha gayret... Tebrikler..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.