Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİR PUAN İYİ PUAN

Yazının Giriş Tarihi: 28.11.2017 11:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 02:33

Erkan hocanın iş başına gelişi ile gözle görülür bir çıkış ve toparlanma sürecine giren Gazişehir, kendi sahasında konuk ettiği Bş.Bld.Erzurumspor karşısında tel tel dökülerek, son dakikalarda bulduğu gol ile beraberliği zor kurtardı.

Umulandan daha farklı bir Erzurumspor'u sahada bulan Gazişehir, iki kez mağlup duruma düşmesine rağmen 90 dakika sonunda Erkan hocanın da maç sonu itiraf ettiği gibi bir puana şükretti.

Orta alan da istediği gibi top çevirip, kanat adamlarına top aktaran Erzurumspor, Gazişehir'li oyunculara tabiri caizse top göstermedi. Şahibeli bir penaltı ve iptal edilen şaibeli Erzurumspor golü maça damgasını vuran enstantanelerdi. Maça ilginin olmadığı, bir avuç rakip seyircinin koca statta yarattığı ambiyansla uyumadan maç seyrettik.. Büyük takımların ve derbi maçların kalabalık önünde oynamış oyuncularını motive etmek çok zor. Webo golünü attı atmasına da genelde takımını 10 kişi bırakıyor... Defans Kilis otobanı gibi, gelen zorlanmadan kaleci Adamla göz göze geldi. Seri oynayan, dikine paslarla rakip alana çabuk geçen, koşan bir Erzurumspor izledik... Daha yılların Nobre’si de yedek kulübesinde oturdu.. 2-1 'i yeterli görüp birazda bireysel oynamayı tercih edince 3.cü bulamayan Erzurumspor, yüksek rakımdan gelmenin avantajını da çok koşarak ve pres yaparak gösterdi.. Sonuç da alınan bir puan bu şartlarda iyi değil çok iyi.. Ama bu kadroyla başarı zor.. devre arası bayağı değişiklik görünüyor gibi.. Bir puan da iyi puandır.. Üstelik de hibe desteği ile gelince....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.