Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİR PUAN YETER DERKEN 3 ALTIN PUAN

Yazının Giriş Tarihi: 28.08.2016 16:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:19

Süper ligin 2 haftasında rakip Trabzonspor. Şampiyonluğa oynayacak kadrosu ile Gaziantep'e gelen Karadeniz 3 puan alıp dönmeyi hesap ederken Gaziantepspor elindeki dar kadro ile puan alma hesabı yaptığı bir maç izledik.

İlk yarısı orta sahada geçen maçta Gaziantepspor’un 1 topu direkten dönerken 2. yarıda daha üstün oynayan taraf Trabzonspor olup her an gol bulabilecek bir oyun oynadılar ve Trabzonspor’da 1 topu direkten döndü. Bizler maç 0-0 bitsin derken 87.dakikada oyuna giren Orkan 88.dakikada 3 oyuncuya çalım atıp 4 Trabzon'lu futbolcunun arasından kaleci Onur'un sağından topu filelere buluşturması Gaziantepsporu 1-0 öne geçirdi.

Maç bu şekil devam ederken Muhammet kendisine yapılan faul sonrası yapmış olduğu yersiz tepki sonucu çift sarı karttan oyun dışı kaldı maçın son dakikaları sıkıntılı bir şekilde geçti ve maç 1 puan bize yeter diye çimlerden kalkmayarak vakit geçiren Gaziantepsporlu oyuncular sahadan 3 çok önemli puanla maçı bitirmiş oldu.

Şimdi milli maçlar nedeniyle Gaziantepspor verilen arayı iyi değerlendirip yeni kadroya katkıları futbolcu arkadaşları takıma kazandırmak ve Güneyin derbisi Adana spor maçına hazır olarak 3 puan almaya gitmeli. Birde genç ve yetenekli Alpay Koçaklı'ya sahip çıkmalıyız

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.