Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİZ DEĞİL MİYİZ?

Yazının Giriş Tarihi: 06.11.2017 11:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:16

Belki de hepimiz çürük çerçeveli bir pencerenin güvercinleriyiz. Sıcak bir yuva umuduyla konduğumuz pervazlarda, sokaklardan değil de evlerden gelen soğuk havanın etkisiyle donmuştur kanatlarımız. Ve umut, yaşama sıkı sıkı tutunan kalplerimize işleyen en tehlikeli zehirdir belki.

Bu yüzden değil midir, her yeni günden medet umuşumuz. Pankartların kalkıp, seslerin ayyuka çıktığı, gözlerin düşüncesizliğe kapandığı Ülkemde bir şeylerin değişebileceği inancıyla her gün kendimizi kandırıp, kendimizi her şeyden çok yıpratan biz değil miyiz?

Bir muayyen sonuç umarken, ummanlara dalıp sandaliyede kaybolan hayatlarımız zamanın oyuncağı gibi. Yitirilmiş hayatlara ve gerçeği bulamayan düşlere rağmen, dişlerini sıkıp, kanlı tırnaklarına aldırmadan hayatın yakasına yapışan inatçılar biz değil miyiz?

Ve buz dağlarını eriten güneş değil, her gün aynı karanlıkla dünyayı kirleten bizler değil miyiz? İnsan kudreti kıyameti bile koparmaya yeterken, azimli bir kalbin eritemeyeceği bir dağ gösterebilir misiniz bana?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.