Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BÖLGEDE BİR İLK

Yazının Giriş Tarihi: 09.09.2018 13:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:05

Yanlış yapılan bir tanıtım, bir proje sonuç itibarıyla hem verimli olmaz, hem de kurumun, kuruluşun, markanın, işin veya kişinin yanlış tanınmasına yol açar.

Bölgede ilk olacak bir proje ile Kentin yıldızlarını gün yüzüne çıkarmak ve halkla bütünleştirmek için bir çalışma başlatıyoruz

Yapacağımız bu proje zihinlerdeki ezberleri bozma adına önemli bir adım. Proje, şirketler, iş adamları, kurum ve kuruluşlar ile kent için ekonomik, çevresel, kültürel ve sosyal gelişmeye destek verme sorumluluğudur.

ÖZEL OKULLAR

Gaziantep'te neredeyse tüm bilbordlarda özel okulların, kolejlerin ve açılacak okulların reklamı var. Merak ettiğim Gaziantep, eğitimde kültürde teknolojide Türkiye standartının neresinde? Avuç avuç para saçılan ve mantar gibi açılan özel okulların Gaziantep eğitimine katkısı ne. Gaziantep'te bir yığın özel okullar ve kolejler var hala açılıyor. Bunların başarıları neler.

Gaziantep'te Eğitimin hali ortada kalıcı çözüm yok. Mantar gibi özel okullar çoğalıyor! 2017 MEB İstatistiklerine göre, özel okulların öğrenci ve okul sayısı artıyor ama kalite yükselmesi gerekirken düşüyor. Özel okullar balon mu yoksa bu işte çok mu rant var bu kadar şişiriliyor.

YÖNETİCİ TİPİ

Gerçek bir yönetici alkışsız, pohpohsuz yaşamayı bilmeli. Yalakasız ve şakşaksız adım atabilmeli. Kuşkusuz ve korkusuz dimdik durabilmeli. Gözlerini insanlardan kaçırarak değil; şefkatli, sevecen bakışları ile vatandaşları kucaklayarak bakabilmeli.

Güvenilir, sağlam, omurgalı, yürekli, mert ve yiğit bir adam!..

İnsani değerlerle vitrinini süsleyerek insanlara kazık atmanın hesaplarını yapan bir adam değil; vatandaşa hizmet etmek için didinip duran gerçek bir yönetici Olmalı!. Olabilmeli. Evet, yöneticiler bu nitelikteki adamlardan oluşmalı. Politika ve eğitim, temiz, dürüst ve erdemli insanların sıradan, olağan ve yalın bir meşgalesi olmalı

HAYAT BU

Sonu belli olmayan bir yol değilmidir hayat? Önümüze ne zaman, neyin çıkaracağını bilemeyiz. Bazen kolayca yol alabileceğimiz gibi, bazen engeller aşarak geçeriz hayat yolundan. Kimi zaman düz ve zorlanmadan, kimi zaman da bizi düşürmeye çalışan taşlı çakıllı yollardan geçeriz, canımızı yakan dikenli yollardan ve keskin virajlardan da.. Neticede başarmak güzeldir. Her başarı projesi başlangıçta hayaldir. Bir tarafınız onu gerçekleştirebileceğinden emindir, diğer yanınız tereddüttedir. Bir yandan gerçekçi olup hayallere kapılmamaya gayret gösterirken, bir yandan hayallerimizi kovalayacak cesareti kendi içimizde üretmeye çalışırız. Bunu yaparken geçmişte yapılan hatalardan dersler alarak.

Zor değildir aslında, hayatın sıfır noktasından başlamak. İçimizdeki inanç, irade ve kararlılık yeterlidir.

GÜNÜN SÖZÜ

Sermayesinin her çeşidini kaybetmiş insan için bile yeni bir umuttur doğan güneş. Her gün yeni bir başlangıçtır. Yeni güne Bismillah. Sabaha kavuşturan Rabbime şükürler olsun. Güneş bile vaktinden önce doğmuyor. Unutmayın, terazi var tartı var her şeyin bir vakti var. Rastgele

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.