Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BU NE HIZ

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2021 19:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 20:19

Geçtiğimiz haftasonu deplasmanda Sivasspor’dan puan çıkartan Gaziantep FK, kendi evinde Fenerbahçe karşısında galip gelen Başakşehir önünde. Hafta içi maçı.Adeta mesai saatleri içerisinde oynanan bir maç. Sezon başından beri ilk kez şans bulan Oğuz ile H.İbrahim ve Doğan ilk 11 de sahada.

Başlama vuruşunu ile yapılan iki pas üçüncü pasla buluşan Muhammed ve vuruşu ile ilk 15 saniyede gelen gol. Bu ne hız, bu ne sürat Liglerde bugüne kadar atılan en erken gol. Devamında demorilize olan Başaksehir. Sagal'in vuruşu dışında koskoca 90 dakika oyuna hakim, ancak pozisyon üretemeyen bir Gaziantep FK. Atanın ilk dakikada, tutanın da son dakikada öne çıktığı, kaderi tayin ettiği bir maç. 89’ncu dakikada Kaleci Günay'ın çizgiden çıkardığı Başakşehir topu maçın kırılma anı.

Netice de sahadan 1-0 galip ayrılan ve 3 puanı hanesine yazdıran Gaziantep FK. Önemli olan da bu. Takım oturdukça bol gollü galibiyetler de mutlaka gelecektir. Hafta sonu oynanacak olan A.Demir maçı öncesi iyi bir moral motivasyon. Başta kaleci Günay ve gölün sahibi Muhammed olmak üzere tüm takıma tebrikler....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.