Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'NİN BÖLGEDEKİ AHVALİ

Yazının Giriş Tarihi: 15.11.2020 12:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:30

Kuşkusuz CHP ülkemiz için gerekli ve önemli bir siyasi partidir. Ama bölgede CHP'nin uygulamalarına bakınca bu haliyle de, hiçbir zaman iktidar olamaz demekten kendimizi alamıyoruz. Gerçekten inanılır gibi değil. Kendi içinde birlik, beraberliği sağlayıp, muktedir olamayan ve kendi kendini yiyen bir duruma gelen CHP ülkeyi nasıl yönetir? Genel merkez tabi ki teşkilatları alma veya atamaya sahiptir ama düşünün bir il başkanı 3 defa seçilmiş olmasına rağmen görevden alınıyor hem de 9 ilçe yönetimiyle beraber. Başkan değiştirmekle hiçbir şey hallolmaz, politika değişmeli. Parti birlik ve kenetlenme içinde çalışması gerekirken Cumhuriyet Halk Partisi, kendi içinde didişip duruyor. Seçilmiş milletvekili elitizmi savunuyor. Böyle yapıldığı sürece CHP, iktidar olamayacak ve iktidar partisinin ekmeğine yağ sürmeye devam edecek. CHP için varsa yoksa ‘listeler’ savaşı ötesi yok, Ne diyelim? “CHP iflah olur mu, olmaz mı?” takdir vatandaşın.

KORONAANTEP

Önceden marka şehir diye anılan Gaziantep tarihi, kültürü ve gastronomisiyle gündem olurdu. Şimdi korona, cezalar ve pahalılıkla gündem oluyor. Gaziantep-Kilis Tabip Odası Yönetim Kurulu, Gaziantep’te günlük vaka sayısının bin 200 olduğunu açıkladı. Koronavirüs vakaları yeniden hortladı. Sanki ilk günlerden daha kötü günlere doğru ilerliyor.ve başa dönüyoruz! Yakınımızda, akrabamızda, komşumuzda korona var. Her gün bir kaç kişiyi koronadan torağa veriyoruz. Herkes kendi başının çaresine baksın. Bana bir şey olmaz demeyin tedbir alın. Sağlığınıza dikkat edin.

ÇOCUK DİLENCİLER

Memlekette çocuk yaşta dilencilik yapanlar sıkıntı boyutunda. Şehrin giriş ve çıkışlarında ve neredeyse tüm trafik ışıklarında bekleyen çocuk dilenciler dilenmek için bazen kazalara adeta davetiye çıkarıyor. Sayın Vali çocuk dilenci sorununu halledeceğiz dedi ama bizim memlekette artarak çoğalıyor. Çocuk dilenciler, kırmızı ışık yandığı andan itibaren araçlara hücum ederek sürücülerden para istiyorlar.

MUHTARLAR

Bizim muhtarların geneli çalışıyor. Haddi zatında Muhtarlık bir yetki makamı olduğu kadar bir sorumluluk makamıdır. Şaibeye dedikoduya karışan Muhtar'ın güvenirliği olmaz. Birilerinden aldığını yakınına dostuna, kendine saklarsa kendisi ve mahalleli sıkıntı yaşar. Çünkü Muhtarlık hem kanuni ve hem de vicdani bir sorumluluk mercidir. Mahallede başı sıkışanların sığındığı muhtarlık müessesesi iyi kullanılmazsa sıkıntı doğar. Başarılarını takdir ettiğimiz muhtarların çoğalması temennimizdir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.