Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇIKIŞ

Yazının Giriş Tarihi: 03.12.2017 14:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:16

Sezon başı Süper Lig takımlarının bile gıpta ile baktığı kadro oluşturan Gazişehir FK nihayet 14.cü hafta sonunda, sıralamada ilk 6 da yer alarak yarışta ben de varım görüntüsünü verdi.

Erkan hocanın gelişi ile birlikte çıkış yakalayan Gazişehir, Altınordu deplasmanından 2-0 lık skorla ayrılarak başarısının tesadüf olmadığını gösterdi.7 maçtır mağlup olmayan takım son 2 maçtır da galip gelemiyordu. Bu sonuçla puanını 19 çıkartırken, özgüvenini de kazanmış oldu..

Bir hafta önce ki Erzurum maçından gerekli dersleri çıkartan Erkan hoca kadro bütünlüğünü özünü bozmadan maça başladı. ilk yarıyı Altınordu’nun kendi kalesine attığı golle 1-0 kapatan Gazişehir, ikinci yarı Devalle'nin attığı 2.ci golle de maçı 2-0 kazandı.

Tabii galibiyet küçümsenemez. Ancak bazı konuları da es geçmemek gerekir. Maç sonu 17 yaşındaki Altınordu kalecisi, sahada Webo'yu görüp heyecanlandığını ifade ediyorsa, bu atmosferin Gazişehir takımına da heyecan ve ivme vermesi gerekir. Erkan hoca oyuncu rotasyonu yapıyor, tamam ama artık kaşarlanmış kadrodan ziyade kemikleşmiş kadro oluşması gerekir.. Heyecanını kaybetmiş şöhretinden yararlanılmak istenilen oyunculardan, trübünleri dolduramıyorsan ısrar etmekte fayda yok. Pozisyon sıkıntısı çeken takımda yaratıcı oyuncu yok.. Erkan hoca da herhalde devre arası gerekli transferleri yapacaktır..

Sonuçta 14 maç 19 puan, son 7 kaçtır yenilmezlik ve deplasman galibiyeti... Tek söz devamı temennisi ile tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.