Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇÖKÜŞ

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2017 13:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:28

Cumartesi günü oynanan ve kendi evinde kaybedilen A.Alanyaspor karşılaşması sonrasını" umut kaf dağının ardında " başlığı ile yazmıştım. Maalesef Gaziantepspor yanıltmadı.

Çarşamba günkü erteleme maçında herşeye rağmen kazanılması halinde umudun devam edeceği bir süreçte üstelik de kendi sahasında oynamasına rağmen Gençlerbirliği'ne kaybedince artık kaf dağının ardı da kalmadı.

Resmen koca kulüp çöktü kaldı.. Tamam daha 7 maç var Ligin bitimine.. Ortada da alınmayı bekleyen 21 puan var. Lakin çökmüş bir takımın artık bu saatten sonra kazanacağı maç olacağını sanmıyorum. Mazeret üretmek kolay. Gaziantepspor hali hazırdaki başkanı ile yıllardır tökezleyerek sezon sonunu getiriyordu.. Ama son 2 sezondur istenmeyen Başkan Kızıl'ın, siyaseten destek alarak devam ısrarı koca takımı sadece sportif olarak değil maddi manevi olarak da bitirdi.. Gelinen noktada yönetimsel beceriksizliğin yanısıra, teknik adam ve oyuncu transferlerinde ki hatalar da eklenince, çöküş kaçınılmaz oldu. Koskoca Gazi şehrin ismini taşıyan kulüp şehir halkının desteği olmayınca, başkanın hemşeri destekli taraftarları ile anca bu kadar yürüyebildi..

Kritik maçlarda, yönetimin protestodan korkan tavırları, herşeye rağmen takımı desteklemeye gelme arzusundaki taraftarı engelledi. Trübünlerin yönetimce kapatılması, sıradan maçlardaki astronomik bilet fiyatları, vs.vs...aman protesto olmasın da, varsın yenilelim mantığının eseridir.. Sezon ortasına 3.cü teknik adamla gelmek kaliteli oyuncuları, sudan sebeplerle elden kaçırmak tamamen yönetimsel başarısızlıktır. teknik adam olarak ,Bülent hocanın işi dışındaki olaylara da doğrudan ve siyaseten müdahalesi, sportif başarıdan ziyade ,arkamdaki güç ve lobi ile takımı yürütürüm burnumdan kıl aldırmam, basın masın tanımam düşüncesi takımı bu hale getirdi..

Gençlerbirliği maçı için yazacak bir şey yok.. Yenilgiye mazeret bulan da kafayı sıyırmıştır. Takır takır oynayan Gençlerbirliği ne tebrikler.. Hafta sonu referandum nedeni ile maç yok. Bakarsınız bir haftada Takımda mucize olur. Olmaz demeyin. olur mu olur..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.