Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DERBİ

Yazının Giriş Tarihi: 22.08.2017 09:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:38

Sezon öncesi hazırlık kampı yok. Para yok. Transfer yok. Alt yapıdan gelenler dışında oyuncu da yok. Takım otobüsü hacizde. O da yok. Geçen hafta formadan dolayı ceza var. Vefa gösterip beş kuruş para almadan geri gelen kaptan Şenol dışında oyuncuların yaş aralığı 17-21.Yönetim deseniz tam bir muamma. Başkan Mutlu Özpineci dışında ortalıkda kimse yok. Bu takım yılların marka değeri olan Gaziantepspor.. Rakip; A'dan Z'ye herşeyini değiştiren Gazişehir Gaziantep F.K. Yönetim kurulunun yapısı ile zenginler kulübü. para, pul, kamp, oyuncu transferi, hocaları, güven verici başkan ve yönetimi ile hali hazırda bir takım.

Maç öncesi favori tartışmasız Gazişehir F.K. Ama futbol sahada oynanıyor ve inanmak gerekiyor. Büyük lansmanlarla taraftar kazanımı koskoca bir sıfır. Vefalı Gaziantepspor taraftarı takımına sahip çıkma adına coşkulu bir şekilde stattalar. Başkan Mutlu'yu pek mutlu etmeseler de, etkililer. Ama sahada bunca idmansızlığa ve güçsüzlüğe rağmen 90 dakika koşan mücadele eden Gaziantepsporlu oyuncular. Adeta Gazişehir'e top göstermeyen, ikili mücadeleleri kazanan hep onlar.

İkinci yarıda Alpay'la golü bulup gol arayan da onlar. Sonuçta 8 dakikalık uzatmaya rağmen sahadan galip ayrılan da Gaziantepspor. Primsizliğe rağmen övgüyü hakeden, ders veren, parayla başarının olmayacağını da gösteren onlar. Gazişehir henüz sezonun başında gerekli tedbirleri almazsa sezon sonu hüsran olur. Gaziantepspor da Alpay başta olmak üzere tüm oyuncular, Gazişehirde ise sonradan oyuna giren Davut göze batan oyunculardı. Takdir haklarını nedense Gazişehir'e kullanan hakemi de eleştirmek gerekir., Genç oyuncuların sık sık kramp nedeniyle yere yatmalarında art niyet aramak haksızlık olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.