Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVAM

Yazının Giriş Tarihi: 03.04.2017 10:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:25

Milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşan Gaziantepspor, ligde kalma mücadelesine aldığı kritik galibiyet ile devam ediyor.

Önce deplasmandaki Kayserispor ve hemen akabinde de yine deplasmanda ki Osmanlıspor galibiyetleri ligin dibini ve hesapları karışmakla kalmadı, kendisinden umut kesilen Gaziantepspor'u da yeniden hayata döndürdü. Üstelik düşme hattında yer alan Rizespor'un ve Adanaspor'un sıralamada üstüne çıkıp dipten kurtulduğu gibi, düşme hattına en yakın Kayserispor'un puan kaybetmesi de ilaç gibi oldu. Akhisar ve Alanyaspor 'un kazandığı hafta da, alınan 3 puan pes etmediğinin göstergesi oldu. Bülent hocanın gelişi ile değişime uğrayan ve kazanmaya bağlayan Gaziantepspor, Osmanlıspor karşısına kadroda zorunlu değişiklik yaparak ve kazanmak isteyen bir kadro ile çıkmış. Sezon başından beri sürekli oynayan Barış sakatlığı nedeniyle yok. yerine Rajtoyal kadroda. ilginç bir durum. Bülent hoca mutlak kazanmak için olsa gerek, İlhan, Ghilas ve Ben Hatıralı forvet hattı ile sahada. İlk yarı sona ererken kaleci Victor'un uzun vuruşu ile topla buluşan Ghilas'ın iki pasla attığı gol ile ilk devreyi önde bitiren Gaziantepspor oldu.

İkinci yarı üstün olan taraf da Gaziantepspor’du önce Ghilas'ın direkten dönen topu, sonrasında da aynı oyuncunun asisti ile Ben Hatira'nın attığı gol skoru 2-0 getirirken adeta sonucu da tescilledi. Kaleci Victor, Ben Hatira, İlhan ve maçın adamı olmayı hak eden Ghilas galibiyetin önemli mimarları oldular. Pedrosa, Sefa, Rajtoyal, Reis hatasız oynayan oyunculardı. bBir maçı eksik olmasına rağmen şu an ki 22 puan Gaziantepspor için iyi puan. En azından umuda devam. Tebrikler ve alkışlar tüm takıma...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.