Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DİBE VURMAK

Yazının Giriş Tarihi: 15.10.2017 20:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:19

Halk arasında bir işte peşpeşe başarısızlık yaşanırsa buna dibe vurma denir.

Milli maç arasından sonra yeniden başlayan lig maçlarında takımlarımız da aynen dibe vurdu. Deplasmanda hocasız oynayan Gaziantepspor Balıkesirspor 'a 2-0 yenilirken, Yeni hocası Erkan Sözeri ile Gazişehir FK 'da Kalyon Stadında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.. Tabii an itibari ile sadece futbolda dibe vurduk. Avrupa Şampiyonu Ampute futbol takımının 6 oyuncusu, kaleci antrenörü ve malzemecisi Gaziantepli. Gururlandık. Basketboldaki temsilcimiz Gaziantep Basketbol önce Şampiyonlar liginde sonra da Ligde P.Karşıyaka’yı yenerek sporseverlerin yüzünü güldürdüler..

Başkanlık krizi, parasızlık, ilgisizlik vs derken haklı gerekçeler ile görevi kısmen bırakan teknik direktörü ile Gaziantepspor transfer yapamamanın bedelini ödüyor. Kalecisiz oynayan takım mağlubiyetten kurtulamıyor. Başkanlık koltuğuna oturan Huzeyfe bey ve yönetimi acizlik içerisinde.. Söylentilere göre deplasman masrafı bile rakip kulübe ödetildiğine göre, durum vahim.. Yine söylentilere göre takımı küme düşürmekle kalmayıp borç batağına da sokan Kızıl'ın hala Başkan ve yönetimi güdümünde. Para olmadığına göre kongre yakın demektir. Bir an önce Gaziantepspor'u gerçek sahiplerine vermekle, bu takım ancak sezonu kurtarır.

Gelelim bir türlü şehrin takımı olamayan Gazişehir'e. 40 trilyonluk bütçe ile durum buysa sorun var demektir.. Sorun teknik heyette değil. Kalpar ve ekibi bıraktı. Ama yeni hoca Erkan Sözeri ilk maçında tökezledi.

Sorun takımda miadı dolmuş oyuncular.. Sorun bu oyuncuları alan yada aldıranda. Gol pozisyonu bulamayıp, uzaklardan serbest vuruşla gol yeniyorsa, takımın oyuncularında sorun var demektir. Yine söylentilere göre takımda guruplaşma tavan yapmış durumda. Erdal'a futbolu bıraktıranlar, ondan daha yaşlıları takıma transfer ediyorlarsa gelinen durum bu.. Maç biletlerini süper lige göre ayarlayan yönetim daha çokkk taraftar bekler. Başkanın şirketinin çalışanlarına bedava Passolig ile kombine dağıtmakla ancak 250-300 kişi maça metozori olarak geliyor.. Ne zaman ki halkın içerisine yönetim girer o zaman şehrin takımı havasına bürünülür. yoksa kendi evinde deplasmanı yaşarsın.. Lider gelen Giresunspor önünde yan paslarla oyunu domine eden Gazişehir, golü Devalle ile erken bulmasına rağmen, ikinci yarı serbest vuruştan yediği golden sonra sonuca gidemeyince 1-1 'ilk sonuca razı oldu. Aslına bakarsanız bir puan da bu oyunla iyi puan... Takımlarımıza geçmiş olsun...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.