Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOLU DİZGİN

Yazının Giriş Tarihi: 13.02.2018 14:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:11

Ligin ikinci devresi daha doğrusu öncesinde Erkan hocanın gelişi ile beraber Gazişehir FK yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Ara transfer döneminde alınan oyuncuların da cuk diye takıma oturması, transferlerin ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor.. 21’nci hafta sonunda 32 puanla ilk 5'de yer olmak hatırı sayılır bir başarıdır..

Özellikle de ilk sıralarda yer alan takımların puan kaybettiği bir hafta da, ilk 6 mücadelesi veren Adanaspor karşısında üstelik de deplasmanda 5 gollü galibiyet her takımın harcı değildir.. 3-0 biten ilk devrenin ardından skorun 4-0'a gelmesi sonrasında rehavete kapılıp geriye yaslanılmasa, çok daha farklı bir skor oluşabilirdi. Nitekim skor 4-2 'ye gelince Gazişehir'in 5’nci golü Adanaspor'u çimlere gömmüştür. Skordan çok üzerinde durulması gereken Özgürcan, Tugay ve Gökhan'ın olağanüstü performansıdır.. Webo gibi bir oyuncu 90.da oyuna ancak girebiliyorsa, çuvalla para verilen yabancı oyunculara karşılık bu oyuncuların durumu fevkalede dikkat çekicidir. Tabii kaleci Adam'ın kritik kırılma anı olabilecek pozisyonlardaki kurtarışlarını da göz ardı etmemek gerekir. Erkan hocanın maç öncesi rakip analizi ve kadro tercihi başarıdaki en büyük etkendir.. Oyunu rakip sahada kabul edip, Gökhan gibi hızlı, Özgürcan gibi kuvvetli oyuncularla sonuca gitmek taktiksel başarıdır..

Sonuç olarak Gazişehir FK ilk 6 hedefinde ligin kırılma maçı olabilecek, kritik bir maçtan farklı bir skorla ayrılmayı başarmıştır.. Bundan sonra ki maçlar da önemli ama özgüven ve taraftarı inandırma açısından skor ikna edici olmuştur.. Tebrikler tüm takıma.. Darısı bu hafta oynanacak İstanbulspor maçına...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.