Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FENERİ ÜZMEK İSTEMEDİK

Yazının Giriş Tarihi: 26.09.2016 13:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 21:52

Gaziantepspor İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaştı. Gaziantepspor hiç bir varlık gösteremedi.

 

Fenerbahçe ilk yarıda Gaziantepspor kalesinde baskı kurdu. Eğer Fenerbahçe kurduğu baskı sonucu pozisyonları değerlendirseydi Gaziantepspor kalesinde daha çok gol görürdü.

Kırmızı-Siyahlıların maçın ikinci yarıda biraz toparlandı. Bir çok pozisyonları girdi bunun sonucunda beraberliği yakaladı. Ama beraberlikten sonra geriye yaslanan Gaziantepspor kalesinde ikinci golü gördü ve maçı 2-1 kaybetti.

Bu maçın genel görünümü kadroya ve yedek kulübesine bakıyorsun yabancı 4 oyuncu yedek oturuyor yönetime ve teknik direktöre sormak lazım yabancı futbolcular böyle önemli maçta görev almayacaksa niye transferi yapılır.

İsmail Kartal hocamız da senelerce top oynadığı teknik direktörlüğünü yaptığı Fenerbahçe'yi ve taraftarlarını üzmemek için elinden geleni yaptı desek bence yanlış olmaz.

Birde benim anlamadığım maçın son dakikasında oyuncu değişikliği niye yapıyorsun. Eğer bu maçta puan almak istiyorsun daha önce oyuncu değişikliği yapmalısın sayın İsmail hocam...

Gaziantepspor bu hafta kendi sahasında Bursaspor’u ağırlayacak. Takım bu maça iyi hazırlanmalı taraftar ve yönetim Fenerbahçe maçını biran önce unutmalı yoksa takım zarar görür.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.