Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FUTBOL KÖTÜ ANCAK GALİBİYET HER ZAMAN GÜZEL

Yazının Giriş Tarihi: 28.08.2016 16:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:57

2016-2017 Turgay Şeren futbol sezonu başta şehrimizin takımları olan Gaziantepspor ve Büyükşehir Gaziantepspor’a ve tüm takımlarımıza başta sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmadığımız başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.

 

Gaziantepspor kötü geçen sezonların ardından artık bu sezon kümeye düşecek takımlar imajından kendisini kurtararak, eskilerde kalan başarılarla dolu yılların olduğu Roma’ların Lens’lerin diz çöktürüldüğü taraftarın özlemle beklediği imajına geri döneceği bir sezon olmasını canı gönülden istiyor ve bekliyoruz.

Sezon başladı ve ikinci haftasında olmamıza rağmen hala takımın bazı bölgelerine takviyeler yapılması gerektiğini Trabzon maçını izleyenler de gözlemlemiştir. Hafta içinde eksik olan bölgelere iyi transferler yapıldığını düşünüyorum. Hafta içi transferi gerçekleşen Kamerunlu kaleci İtandje geçen sezon Çaykur Rizespor’da başarılı birsezon geçirmişti ve Karcemarskas’ın yerini dolduracaktır. Orta sahaya Ispanya’nın Granada takımından Gana’lı Fatau, sağ bek için Çek milli oyuncu Rajtoral ve ön libero ve oyun kurucu olarak oynayabilen Çek milli Kolar’I transfer etti. Çek oyuncuların hem klüp takımlarında hemde milli takımda beraber oynamaları takım için büyük avantaj olacak diye düşünüyorum. Transfer edilen futbolcular kaliteli oyuncular ancak,takıma katkı sağlayıp sağlamayacakları sahada belli olacaktır.

Gelelim Trabzonspor maçına, maç öncesinde beklentilerimiz güzel futbolla birlikte galibiyet almaktı nitekim galibiyeti aldık ancak sahada güzel bir oyun yoktu. Yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağını düşünürsek kötü oyunun gelecek haftalarda güzel futbola ve galibiyete dönüşmesini canı gönülden istiyoruz. Trabzonspor maçında gerçekten sahada takım var diyebilmek imkansızdı çünkü maç boyunca kaleye on iki şut çekilmiş ve bunların sadece ikisi kaleyi buldu ve biri gol oldu. Aslında iki şuttan birinin gol olması verimlilik anlamında çok iyi ancak maç boyunca kaleyi bulan iki şut çekilmiş olması gerçekten çok kötü futbolun göstergesidir. Maçın kazanılmasında en büyük pay yine yeni transferlerden olan kaleci Gökhan Değirmenci’nin dir. Gökhan maç boyunca yüzde yüzlük beş pozisyonda başarılı oldu ve kalesinde gole izin vermedi ve iyi bir transfer olduğunu kanıtlamış oldu. Gelecek haftalarda takımımızın daha iyi futbol ile puan ve puanlar alacağını ümit ediyorum.

Büyükşehir Gaziantepspor’a da değinecek olursak bir kaç sezondur büyük yatırımlarla şampiyonluğa oynayan takım kurulmasına rağmen gerekli başarı bir türlü sağlanamadı. Bu sezonda yine kaliteli bir takım kurularak en azından play-off parolası ile sezona başlayan takımımız ilk iki haftada almış olduğu 4 puan ile ne kadar iddialı olduğunu göstermiş oldu.

Takımlarımıza bu sezonda başarılar diler umarım beklediğimiz başarıları bu yıl bize yaşatmalarını canı gönülden bekliyor ve her iki takımımızın da bütün Gaziantepliler tarafından desteklenmelerini bekliyoruz. İyi günler ve iyi haftalar geçirmeniz dileğiyle…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.