Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GALİBA BU KEZ DÜŞTÜK

Yazının Giriş Tarihi: 15.05.2017 18:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:23

Ligin bitmesine 3 maç kaldı. Yıllardır olduğu gibi, üst sıralarda yer almadığımız için Gaziantepspor için sezonun son haftaları hep sıkıntılı geçmiştir.. Fakat sezon kurtarıldığı için şükredilmiş, gerekli tedbir ve dersler alınmadığı için müteakip sezonlarda da aynı sıkıntılar fazlasıyla yaşanmıştır..

Celal Doğan'ın başkanlığı İbrahim Kızıl'a ikramından sonra da sportif sıkıntılara, desteksizlik ve taraftarsızlık problemleri eklenmiştir. Gelinen nokta da Başkan Kızıl'ın yönetimi elinde bulundurma hırs ve kaprisi spor kamuoyunun deyimiyle ,"koca çınar" Gaziantepspor'u ,"o gün, bugün" paranoyasına getirmiştir. Aslında her ne kadar bunca olumsuzluk varken bile Allah'ın sevgili kulu misali rakiplerin de gayretiyle, "kendi göbeğini kendin kes" durumuna gelinmesine rağmen maalesef olmamıştır.. Galiba ,"o gün Pazar günü oldu.. Artık mucize de kalan üç maçta işe yaramaz.. Farklı kaybedilen Akhisar maçından sonra, Bülent hocanın açıklamaları ilginç ve düşündürücü idi. Gereğini yapacağını, hainlikten dem vurup yola İnananlarla devam edeceğini söyledi.

Bekledik ki takım revizyona gidecek.. Sadece El Yasa kadroda yok. Doğanay ve Orkan gibi özgüven başta olmak üzere deneyim eksiği olan kadroda bugüne kadar yer bulamayan oyuncular sahada. Angan, Ben Hatıra gibi oyuncular kulübede.. Eh be hocam kurtulma ümidin olduğu yada süreceği maçta tercihlerin bu mu olmalı idi.. Bülent hoca hala maç sonu, hakemden dert yanıp oyuncularına taraftarın küfür ettiğinden bahsediyor, mazeret üretiyor.. Maç sonu istatistikleri hiç öyle göstermiyor. Kaleci Victor'un kurtardıkları ve Galatasaray’lı oyuncuların beceriksizliklerini göz ardı ediyor.. Pozisyon yok mu. var. Ama özgüven eksikliği ve eziklik gol getirmiyor.80.ci dakikaya kadar berabere giden oyunda ,serbest vuruşla gelen jeneriklik gole hakem pozisyonu yarattı demek aymazlıktır. Sonuçta artık kalan maçlar galibiyete verilecek parayı alabilme maçlarıdır. Lakin şu görüntü ile rakiplerden 3 maçta puan alınabilineceğini de sanmıyorum.. Sonuç olarak "efsane sona erdi " Yazık.. Renklerini yas ve şehitlerin oluşturduğu formaya yakışmadı..

Bu arada bitime bir hafta kala Süper lige çıkan Y.Malatyaspor ve Sivasspor'a da tebrikler..

Bakalım gelişmeler ne gösterecek..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.