Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GECİKME

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2021 20:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:07

Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Beraberlikle gelen bir puana şükredeceksin. Lakin sen Gaziantep FK olarak Avrupa kupalarına katılmaya oynayıp, rakibin Kasımpaşa da lige tutunmaya çalışan bir takım olursa ortaya değişik bir manzara çıkıyor. O zaman 90 dakika sonunda şükretme yerini hayıflanma alıyor..

Tamam 2-0 geriden gelip, demorilize olmadan maçı 2-2'ye dengeye getirmek başarıdır ama oyuncu tercihi ve oyuna müdahale anlamındaki gecikmeyi de göz ardı etmemek gerekir.

Takım kadrosu hocanın tercihidir. Kazandığın sürece sıkıntı yok. Gaziantep FK'nün gol yollarında sıkıntı çektiği bir gerçek. Sadece Dicko ile zar zor yürüyor. Dicko bugün golünü attı bir anlamda görevini yaptı. Ama elinde de Muhammed gibi bir forvetin var. Kaç haftadır kulübe de tutuyorsun. Maçın hemen başında Kasımpaşa'nın attığı gol ve VAR ile iptal edilen Gaziantep FK penaltısı ile ilk devre 1-0 mağlup bitirildi.

İkinci yarıda Kasımpaşa ilk golü atan Thilin ile durumu 2-0 getirince, Loca da ki Pinto uyanmış olmalı ki oyuna müdahalede bulunma gereği duydu. 60’ncı dakikadan sonra Pinto'nun talimatıyla yapılan 3 oyuncu değişikliği maçın gidişatını değiştirdi. Önce Dicko skoru 2-1'e getirdi, sonra da değişiklikle oyuna giren Muhammed 85’nci dakikada skoru 2-2 beraberliğe getiren golü attı. Geç gelen beraberlik golü takımı ateşlese de uzatma dakikaları ile son 10 dakikada başka gol olmayınca maç da beraberlikle sona erdi.

Her iki takım için sevinme ve üzülme geçerli olsa gerek. Lakin ortada kaybedilen 2 puan var. İptal edilen penaltı gerekçesi için pozisyon öncesi Dicko'nun faulü yerinde bir karar. Yenilen ikinci golde Djilobodji'nin ilk golde de defans hatasını göz ardı etmemek gerekir. Dicko, Giray, Kenan ve Muhammed göze batan oyunculardı. Kaybetmektense, beraberlik kazançtır. Tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.