Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GEÇMİŞ OLSUN

Yazının Giriş Tarihi: 21.05.2017 13:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:31

Gerilimli bir hafta sonunu geride bıraktık.. Gaziantepli sporseverlerin yıllardır böyle bir stres yaşadığını sanmıyorum. Üstelik dert bir değil iki iken. Fakat öyle yada böyle belki de bir daha yaşanmayacak kritik bir cumartesi geride kaldı. Geçmiş olsun. Üzüntü ve sevincin yaşandığı bir uzun bir hafta sonu oldu. Üzücü olan 27 yıllık süper lig macerası ligin bitimine 2 maç kala Gaziantepspor için bitti.. Aslında daha sezon başlarken böyle bir akıbetin olacağı sezinleniyordu. Dahası maddi manevi şehrin desteğini kaybeden Gaziantepspor için çoğunluğun Kızıl'ın yönetimi bırakması için beklediği bir sondu. Diğer yandan sezona büyük hedeflerle başlayıp ligde kalmayı ligin son maçında başaran, Büyükşehir Gaziantepspor ile 1.ci Ligde kalmanın buruk sevinci yaşandı. Sevinsek mi düşünsek mi diye derken Büyükşehir Gaziantepspor sezonu öyle yada böyle, üstelik de kendilerince hesap görmeye gelen Giresunspor'u 2-1 mağlup ederek bitirdi. Hüseyin Kalpar hocanın deneyimi ve tecrübesi, bitmiş ve küme düşmüş takımı ayakta tutmayı başardı..

Matematiksel olarak Ligde kalma şansı bulunan Gaziantepspor, Ç.Rizespor deplasmanında 2-0 kaybedince oldukça az olan umut da Karadeniz'in derinliklerine gömüldü.. Artık kalan 2 maç sadece formalite.. Sportif başarısızlığa zemin hazırlayan yönetimsel beceriksizliğin son haftalardaki kriz yönetimini de becerememesi koca çınarı devirdi.1989-90 sezonundan beri aralıksız 27 yıl süren süper lig macerası sona erdi.. Artık Başkan Kızıl'ın şapkasını çıkartıp düşünmesi ve yönetimle şehri karşı karşıya getiren adeta şehri bölen nedenleri irdeleyip gereğini yapması zamanıdır..

Benzer yönetimsel hataları yapıp, bu sezonda 4.cü teknik adamla ancak doğruyu bulabilen hamleler yapan Büyükşehir Gaziantepspor'un, sezonu son maçta kötünün iyisini başarıp kurtardığını unutmadan zafer şarhoşu olmaması gerekir..

Üzüntü ve kerhende olsa sevincin yaşandığı gerilim dolu hafta sonu için geçmiş olsun.....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.