Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GEÇMİŞ OLSUN

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2021 13:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:59

Süper Ligin ikinci yarısı ara verilmeden başladı. Başarılı geçirilen Sumudica'lı ligin ilk devresinden sonra Gaziantep FK için yeni hocası Pinto yönetiminde önemli bir maç... Sezonun ilk maçında deplasmanda yenildiği rakibi bu kez misafir... 17 maçtır kendi evinde yenilmeyen Gaziantep FK, Muhammed ve Kana gibi iki önemli oyuncusundan yoksun olarak Galatasaray karşısında...Yeni transferleri Raşit ve Bilal kulübede.... Maçın ilk yarısında ‘Var’ uyarısı ile iptal edilen Galatasaray golleri dışında  etkili olan takım Gaziantep FK... İkinci yarı maça Fatih hocanın müdahalesi damga vuruyor... Onyekuru hamlesi sonuç veriyor. Yardımcı hakemin ofsayt bayrağına rağmen 3 dakika ‘Var’ incelemesi ile 51’nci dakikada Onyekuru ile gelen gol maçın gidişatını değiştiriyor.. Demorilize olan Gaziantep FK, 78’nci dakikada yine Onyekuru'nun 2’nci golünü kalesinde görünce maç kopuyor. Uzatma dakikalarinda Maxim'in ayağından gelen penaltı golü skoru 2-1 getiriyor ama maç da Galatasaray'ın galibiyeti ile sona eriyor.Tabii bu mağlubiyet karamsarlık yaratmamalı.

Yeni hoca Pinto'nun saha kenari tutumu pozitif. Oyuncularını yeterince tanımadığı için hamleleri yetersiz kaldı. Defansın ve forvetin iki önemli ismi de cezalı olunca mevcutlarla sonuca gidemedi.

Muslera faktörünü de unutmamak gerekir. Gaziantep FK'nın 4 net gol pozisyonunu önleyen isimdi. Birkaç maç sonra yeni transferlerinde kaynaşması ve Pinto'nun eski oyuncular üzerinde otoritesini estirmesi ile Gaziantep FK ligin ilk yarısindaki performansını yakalayacaktır. Şimdilik geçmiş olsun...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.