Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜZEL OYUNLA 3 PUAN ALDIK

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2016 13:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:55

Gaziantepsporun rakibi ligin güçlü takımı Bursaspor’du. Bursa, Gaziantep’e puan almak için geldi ama eli boş döndü.

 

Gaziantepspor ilk 25 dakikasını çok üstün oynayıp kalecisine top bile gelmeyecek güzellikte bir oyun sergiledi. Bu güzel oyunu herkesin görmesi gereken GHILAS nefis bir vole ile golü buldu. Maçın ilerleyen dakikalarında Bursaspor yan toptan beraberliği sağladı. İlk yarı bitti derken takımımız Gaziantepspor penaltı kazandı ancak gole çeviremedi.

 

İkinci devre 10 kişi kalan Bursaspor'a karşı KANGWA'nın güzel futbolunu iki gol atarak taçlandırması skoru 3-1 getirdi maç böyle bitecek derken 10 kişi oynayan Bursaspor maçın 90+4 dakikasında defansın kademe hatasını ve kalecimiz İTANDJE’nın duruş hatasından faydalanarak topu kalecinin solundan atıp skoru 3-2 getirdi ve maç bu sonuçla Gaziantep sporun galibiyeti ile bitmiş olup 3 puanı alan taraf Gaziantep olmuştur.

 

İsmail Kartal hocada Fenerbahçe maçı öncesi ve maç içerisindeki yanlış söylemleri ve hareketlerin faturasını galip gelerek bir nebzede olsa taraftara kendini af ettirdi. Şimdi milli maç arasını iyi değerlendirip yan toplarda yaptığımız hataları başka maçlarda yapmamız için iyi çalışıp Kasımpaşa maçından da 3 puan alarak ligin üst sıralarına çıkmalıyız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.