Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HER KAFADAN BİR SES ÇIKMASIN

Yazının Giriş Tarihi: 29.03.2020 13:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:31

Bizim memleketin "her kafadan bir ses çıkma" özelliği yok mu pes doğrusu. Yok onu yiyin, bunu için. Salgın çıksa doktor, kazı yapılsa arkeolog, savaş çıkınca uzman, deprem olunca deprem bilimci. Yalan yanlış bilgiler ile her kafadan bir ses çıktığı zaman süreç nasıl yönetilecek. Birisi de demiyor ki bu konuda bir bilgim yok susayım da konunun uzmanlarını dinleyeyim.

EVDE KALINCA SİZE ARAŞTIRMALARIMDAN BİR KISMINI SUNAYIM ÇOK İYİ GELECEKTİR.YAPABİLİRSEK İMKANLAR NETİCESİNDE

B12 vitamini eksikliği; sinir sistemi harabiyetine, depresyona, duygu durum bozukluklarına, hafıza kaybına ve öğrenmede güçlüğe sebep olabilir. Güçlü bir hafızaya sahip olmak ve sabahları dinlenmiş uyanmak, mutsuz ve karamsar ruh halinden kurtulmak için beslenme programında mutlaka B12 vitamini içeren besinlere yer ayrılmalıdır. Yumurta(Tercihen Bilken yumurta) et, balık, süt, peynir, soya sütü ve yoğurt gibi besinlerde yoğun olarak B 12 vitamini bulunur. Aç karnına bir kaşık zeytinyağı için çok faydasını göreceksiniz. Ben her sabah içerim. Bağışıklık sistemi başta olmak üzere vücuttaki toksin atımını hızlandırmak ve metabolizmanın çalışması için su vazgeçilmezdir. Günlük en az 10-12 su bardağı su içilmelidir

ÜNLÜLERİN REKLAMI

.Bu süreçte vatandaşa yardım eli uzanmalı. Faturalar, kartlar, üst üste geliyor kira öylesine öteleme yok, Öte yandan, Tüm dünyanın tanıdığı oyuncular, sporcular, şirketler virüs nedeni ile bağışlarıyla gündeme gelirken. Bizim ünlüler de havuz başı pozlarıyla evde kal diyerek sanki vatandaşla alay ediyor. Sizde şov yapmak yerine vatandaşa yardım etseniz de samimi olduğunuzu görsek. Türkiye'nin ünlüleri villalarından evde kal çağrısı yapınca, vatandaşlar işe gitmeyip faturalarını, kredilerini otomatikman ödeyebilecekler. Samimi değilsiniz.

BANA GÖRE

Bazı özel hastanelere koronovirüs dedikoduları nedeni ile vatandaş gitmiyor. Bazı özeller, hasta kaçar, hastanenin adı çıkar, tüm hastalar ister diye personelinin maske takmasına izin vermiyor. En iyisi bu süreçte bakanlık bu işe el atmalı en azından özellerdeki şikayetleri önlemek için özel hastanelere bir sağlık bakanlığı personeli görevlendirmelidir.

TEDBİR AL

Hocaya neden eşeğe ters bindiğini sormuşlar.

Hoca: Arkamdan gelen tehlikeleri görmek için.

Peki, önden gelen tehlikeler ne olacak?

Hoca: "Onları eşekte görür" demiş.

Korkunun esiri olmayın!

Olacak olan olacak, olmama ihtimali yok;

Olmayanın da zaten olma ihtimali yoktur!

Tedbir al, takdire saygı duy!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.