Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HER TELDEN

Yazının Giriş Tarihi: 17.05.2020 15:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:15

İbretlik bir süreç yaşıyoruz bu süreçte dayanışma, birlik, beraberlik, kardeşlik anlamında önemli çalışmalara imza atan insanların hassasiyetlerini gözeterek sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet sunan ve ihtiyaç sahipleri ailelere, esnaflara ayni nakdi yardımlarda bulunan belediyeler sınıf atlamıştır.Net.

HER ZAMAN SİYASET

Siyaset içer, siyaset yer doyarız

En iyi parti bizimki der doyarız

Ne parti bizimdir ne siyasetçi

Aç karnına tokları besler doyarız... Abdurrahim Karakoç.

Sanki memleketin tek virüsü siyaset. Birlik olmaya ihtiyacımız olduğu şu günlerde virüs bile birleştiremiyor bizi. Hala günü birlik ve popülist siyaset yapılıyor. Korona siyaset yapmıyor her kesimden insanı öldürüyor.

RAMAZAN FIKRASI

Allah'a inanmayan bir adam, bir gün, ormanda gezerken, “Evrim ne güzellikler yaratıyor” diye düşünüp mest oluyormuş.

Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş.

Ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış, tam vurmaya hazırlanırken, adam, “Allahım” diye bağırmış.

Bir anda zaman durmuş.

Orman kararmış ve çok derinden gelen ilahi bir ses, adama; “Yıllarca bana inanmadın, yaratılışa tesadüf dedin, şimdi bana mı sığınıyorsun” demiş.

Adam, utanç içinde mahçup: “Haklısın bu saatten sonra ben dine dönemem ama hiç olmazsa ayıyı dindar yap?” demiş, merhametine sığınıp kurtulurum ümidiyle.

‘Peki’ demiş o ses ve kaybolmuş.

Zaman tekrar akmaya başlamış, her şey eski haline dönmüş.

Ayı iki pençesini de göğe doğru çevirmiş ve şöyle dua etmiş: Allahım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere..

19 MAYIS KUTLU OLSUN

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 101. Yıl dönümünü kutluyoruz. Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurdumuza yayılmış, halkımızın azim ve kararlığıyla hep birlikte verilen mücadele sonucunda büyük zafere ulaşılmıştır. Atatürk, “Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak” sözleriyle Türkiye Cumhuriyetini Türk gençliğine emanet etmiştir. Şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi ve Atatürk’ün gençlerimize armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir heyecan ve en içten duygularımızla, yürekten kutluyoruz. Bağımsızlık ve kurtuluş ateşinin 101. yılında aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.