Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HÜSRAN.....

Yazının Giriş Tarihi: 10.12.2017 13:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:44

Aslında başlığın Hüsran olmasına ramak kalmıştı.. Erkan hocanın işbaşına gelişi ile çıkışa geçen Gazişehir, ilk devrenin bitimine 3 maç kala ilk 6 da kendine yer de bulmuştu. Ancak cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde lider MKE Ankaragücü karşısında fırsatı kaçırarak bir puana şükreder bir şekilde maçtan beraberlikle ayrıldı..

Biri penaltıdan olmak üzere 2-0 öne geçmişken bırak farkı artırmayı daha skoru koruyamayıp beraberliğe üzülür hale geliyorsun.. Kendine güven ve kazanma inancı olan Ankaragüçlü oyuncular 2-0 geride iken bile korner atışında sanki galipmiş gibi 3 kişi birbirine topu bırakıp adeta vakit geçirirken, kendilerine olan özgüvenlerini ortaya koyuyorlardı. Makine nizamında topa hakim olup, net gol pozisyonları bulan diri takım havasında idiler.. Taraftarı 90 dakika boyunca hiç susmadığı gibi, Gazişehir'e adeta deplasman havası yaşattılar.. Hafta boyunca taraftarı maça davet edip, bilet fiyatlarını düşük tutup, forma hediye eden Gazişehir, birtürlü alamadığı trübün desteğini bu haftada alamadı. Aslında yeni bir durum değil.. Ancak şunu kabul etmek gerekir; renk ve isim değiştirmekle kulüp olunmuyor. Eh bir de yönetimin iletişim zayıflığı had safhada olunca taraftarı yaklaştıracağına uzaklaştırıyor..

Örnek, Kulüp başkanının okulunda takımca yapılan sosyal faaliyet, trübün dönüşü olarak bir artı sağlamıyor.. Halbuki özellikle kenar semtlerdeki okullarda yapılacak aynı faaliyet, müthiş bir empati yarattığı gibi, trübün desteği de sağlayacaktır.. Gazişehir 'de Kaleci Adam ile gollerin sahipleri Gökhan ve Webo göze batan isimlerdi. Ancak Gazişehir takım oyunu oynayamıyor. Bireysel çabalarla sonuca gitmeye çalışıyor.. DeWalle oyunda kaldığı süre içerisinde kollektif oynamaktan uzak, kaleyi görünce şut atan oyuncu görünümünde idi. Golcülüğü tartışılmaz Webo kanatlardan top gelmeyince ancak penaltı vuruşlarında topla buluşabiliyor.. Hal böyle olunca da gol atılamıyor .Tabii transferleri yapan Erkan hoca değil, sorumlu olmadığı gibi devre arası da şiddetle transfere ihtiyacı var... Ama şunu da sorgulamak gerek; Akakpo oyuna girdi 10 dakika sonra da verimli olamadığı gerekçesi ile oyundan alındı üstelik de skor 2-2 ye gelince adama sorarlar neden aldın, niye çıkardın diye... Neticede Gazişehir, Ankaragücü 'nün üstünlüğüne rağmen zaman saman alevi gibi parlasa da 2-2 lık skor neticede en iyi skor oldu.. En azından kazanamasa da kaybetmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.