Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İLGİNÇ

Yazının Giriş Tarihi: 09.12.2019 13:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:58

Konya deplasmanından bir puanla dönen Gaziantep FK, skor ve sahada gösterdiği performanstan ziyade, teknik direktörü Sumudica'nın maç sonu hareketleri manşet olunca, ilginç bir durum ortaya çıkıyor..

Sezon basından itibaren takımla beraber olan, transferleri yapan teknik adam olarak, taraftar ve basınla bir türlü uyum sağlayamayan Sumudica'nın ilginç ve tahrikkar eylemleri sadece kendisine değil takıma ve şehre de zarar veriyor.

Konya maçı sonrası ,deplasmana giden taraftarları taşıyan otobüslerin taşlanması bunu adeta teyid ediyor.. Bir futbol takımının ,özellikle de şehre mal olmuş bir kulübün alınan sonuçlar ne olursa olsun, teknik adamına bu tür hareketlerden kaçınması için ayar vermesi gerekir.. Hoca nın başarısız olduğunu söyleyemeyiz.. alınan puanlar ortada. ancak takıma getirdiği oyuncularının disiplinsizliği ve kendi agresif eylemleri ,empati kurup ,sempati yaratması gerekirken, artan bir antipati yaratıyor. Gaziantep FK müessese takımı değil. Aksine ,Şehrin benimsemeye çalıştığı bir takım...Başkan ve yönetimin hocayı ikaz edip ,özellikle de kulübede ki futbol şube sorumlusuna hocanın bu tür eylemlerine meydan vermemesi konusunda yetki vermesi gerekir...

Gelelim Konya maçına; kritik bir dönemde alınan bir puanı önemsemek gerekir. Maçın başından sonuna kadar Konyaspor baskısı olsa da, kaleci Günay'ın başarılı performansı bir puanı almaya yetti. 7 haftadır galip gelemeyen Konyaspor, Gaziantep savunmasını çok zorlasa da, biraz beceriksizlikten, biraz da savunmanın yerinde müdahalelerinden gol atamadı... Gaziantep saman alevi gibi kontra toplarla rakip alana gelse de kritik gol pozisyonu yaratamadığı gibi gol de atamadı. İlk kez lig maçını gol yemeden tamamladı.

Kaleci Günay, az da olsa Kayode ve Oğuz takımın başarılı isimleri idi. Uzun süredir sakatlık nedeniyle takımdan uzak olan Muhammed'in son dakikalarda oyuna girmesi sevindirici.. İlk devrenin bitimine 3 maç kala alınan 17 puan iyi puan... Deplasmanda alınan gol yemeden alınan bir puan da tebriğe değer... Tebrikler....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.